Arsuri puternice in piept
Buna ziua ! Am o mare problema care a inceput cu vreo 4 ani in urma.La inceput era o simpla senzatie de mentol, cred eu ca pe esofag, nu puteam suporta nimic mentolat in gura.Am luat mai mereu tratament ptr reflux gastroesofagian, dar niciodata nu mi-au calmat acea senzatie.Acum totul s-a accentuat, nu mai pot suporta, ma arde din stomac pana in gat noapte si zi, sunt momente cand se opreste brusc dar raman cu o durere in tot pieptul ca si cum as fi fost lovita puternic.Acum de exemplu, ma arde puternic in mijlocul pieptului si spre partea dreapta in gat.Iau omeprazol, redacib, pantoprazol, vitamine, calciu, magneziu etc, dar nimic nu-mi ajuta.Am facut raze la plamani, la inima, totul e perfect.Mananc normal, nu am greata, totul functioneaza normal doar ca nu pot scapa de chinul acesta.Mentionez ca de 4 ani am avut dereglari menstruale, am intrat in premenopauza, iar acum nu am ciclu de 8 luni.Ar putea fi o cauza problema cu menopauza?Sau ar putea fi o problema de stres sau pe sistem nervos?Va rog sa-mi dati un indiciu ce tratament ar trebui sa iau sau ce ar trebui sa fac ca nu mai suport aceste arsuri, ma aduc la disperare!Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 3de 3 sapt.am niste arsuri in piept, senzatie de nod in gat
- 1arsuri in piept
- 2Arsura in piept scuipat cu sange
- 2Intepaturi in piept
- 1acid stomac posibila afectiune?
- 4ASLO marit
- 2Durere puternica in piept
- 2Arsura in dreptul inimii care raspunde in umar si in omoplat
- 3Recomandare analize inima(sunt neasigurat)
- 0Arsuri piept continue
- 0Arsura in zona inimii
- 1Arsuri balonare Frecventa
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
- 10Păreri? arsură sau o usturime care vine și pleacă în partea stângă a pieptului
- 5Arsuri si dureri in piept, dureri in spate
Mai multe informații despre: arsuri in piept