Ranula sublinguala/ afta ? stomatolog sau ORL?
Buna ziua. In urma cu 5 zile mi-a aparut o basica sub limba, in partea stanga, de marimea unui bob de mazare. Am mers la medicul de familie si mi s-a spus ca ar fi o afta. Mi-a recomandat glicerina boraxata si clatitire cu apa sarata. Dupa 1 zile de glicerina si apa cu sare "besica" s-a dublat ca marime, iar din cautarile mele pe internet pare a fi o ranula sublinguala. Nu doare, nu deranjeaza nu e rosie, nu s-a spart, nu am carii dentare-implanturi sau alte probleme stomatologice, arata fix ca o basica insa ma ingrijoreaza foarte mult faptul ca creste. Unde as putea merge in Iasi avand in vedere ca momentan nu sunt asigurata medical( cabinet particular)? Recomandati medic stomatolog sau medic chirurg ORL? Exista si tratament alternativ in afara celui chirurgical? Aveti idee la ce pret, orientativ ajunge interventia chirugicala? Pe internet nu gasesc prea multe informatii.
Va multumesc, Diana 30 ani Iasi.
Va multumesc, Diana 30 ani Iasi.
3 comentarii
poate fi si sialolitiaza
daca esti consumatoare de citrice, otet, lamai s.a chestii care produc supra salivatie
tine de Maxilo-facial
nici de ORL..si nici de stomato..exista asa specialitate Chirurgie maxilo-facala
daca esti consumatoare de citrice, otet, lamai s.a chestii care produc supra salivatie
tine de Maxilo-facial
nici de ORL..si nici de stomato..exista asa specialitate Chirurgie maxilo-facala
Va multumesc pentru raspuns. Am presupus ca e o ranula sau un chist mucos pentru ca nu am alte simptome in afara acelei basici.
Imi puteni recomanda un dr. in chirurgie maxilo-faciala din Iasi sau chiar din orasul dumneavoastra, Pascani?
Va mulltumesc
Imi puteni recomanda un dr. in chirurgie maxilo-faciala din Iasi sau chiar din orasul dumneavoastra, Pascani?
Va mulltumesc
doar in Iasi la spit Sf. Spiridon
clinica Maxilo-facial
clinica Maxilo-facial
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Papila alba pe limba
- 13ciuperci pe limba ?
- 8ciuperca pe limba
- 4Condiloame limba
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 3ulceratie la baza limbii
- 7Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?
- 2tumora maligna hemibaza dreapta limba
- 0usturimi ale limbii
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 3Limba rosie
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 1Limba cu taieturi si cerculete albe pe marginea limbei.
- 0Afectiune la limba fara diagnostic
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 2Help, Cancer oral sau paranoia?
- 3Irutatie fundul limbii in parile laterale
- 4Problema cavitatea orală... limba crăpată cu sângerări..
- 3Limba inflamata de la o masea.
- 12Zona papilelor circumvalate mai pronunțată într-o parte
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: