Limba amortita
buna ziua ma numesc ionut am 23 de ani...acum cateva zile un amic a facut o gluma proasta si mi.-a intors (sucit) gatul..fara ca eu sa ma astept...si a pocnit ceva mai tare ca de obicei...a doua zi...am simtit senzatia de limba amortita, greoaie...nu am bagat de seama dar de atunci au trecut 3 zile,...si mai tot timpul o simt amortita...Eu nu sunt in Romania si as vrea sa stiu doar...daca e ceva grav sau ce sa fac..nici nu stiu cum sa ma exprim...tocmai de sarbatori ajung in romania...iar aici nu stiu sa explic la spital cam ce am patit plus ca e ceva mai scump...astept un raspuns...sa stiu ce pot face...sau daca e grav..Va multumesc.
1 comentarii
mentionez ca nu am dureri...pot baga barbia in piept...sau sa rotesc capu...am avut dureri in prima zi...in prima zi si a 3'a ma durut capu si am vomat...am avut o stare de voma.sa vedem daca ma doare si azi...a 4'a zi acum am doar limba amortita...atat vreau sa stiu...daca pot intarzia 1 luna 2 pana sa ajung la medic...sau daca e ceva urgent...multumesc..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 8Umflatura sub limba si la gat
- 30ciuperca o asa de mare problema
- 9Ciuperca limba
- 3Senzatie de inghit limba.
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 6Dupa operatia de varice, am piciorul amortit
- 0usturimi ale limbii
- 20tumora faringiana extinsa pe limba
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 3Limba rosie
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 4Rog Raspuns - probleme la stomac
- 1limba amortita ( ca dupa anestezie, dentist ) discomfort la inghitire
- 4Problema cavitatea orală... limba crăpată cu sângerări..
- 2Durere sub limba
- 4Hemipareza hemilimba dreapta
Mai multe informații despre: Limba Amorteala limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: