Rani zona genitala

26-04-2016
woman96
Nu este medic/terapeut
woman96
Buna ziua!Am nevoie de ajutor, dupa ce am nascut, natural, nu am avut ruptura de perineu, totul a fost bine, dupa spusele doctorului, in schimb, pe langa orificiul uretral, in parti, sub labiile mici am descoperit doua taieturi/crapaturi care sangereaza uneori cand ma ating acolo, si care ma jeneza, mai ales cand urinez.Domnul Doctor mi-a spus dupa nastere ca totul a decurs perfect, nu m-am rupt, dar de cele doua taieturi nu mi-a spus nimic.Eu le-am sesizat abia la cateva zile dupa nastere, simteam un disconfort acolo dar am crezut ca asa e normal, ca dupa nastere sa simt o usoara durere in zona, dar cand m-am uitat in oglinda le-am vazut.Acum doctorul meu este in concediu si nu am avut cum sa merg la un control, iar la alt doctor parca am o retinere sa ma duc.Stiti va rog ce ar putea fi?Ar putea fi de la nastere?Sau ce as putea sa fac sa se vindece?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nasterea prin cezariana versus nasterea naturala
  • Epiziotomia
  • Cum influențează riscul de obezitate tipul nașterii – vaginală sau prin cezariană
  • Nașterea naturală în prezent - tot lungă și dureroasă?
  • Recuperarea după nașterea naturală - ce ar trebui să știm
  • Epiziotomia laterală reduce riscul de traumatism perineal sever la femeile care nasc pentru prima dată
  • Cercetătorii germani investighează relația dintre poziția de naștere și satisfacția maternă
  •