ce sanse am sa nasc normal daca am astm?

24-07-2007
chinezoaica
Nu este medic/terapeut
chinezoaica
ce sanse am sa nasc normal daca am astm? faptul ca am aceasta boala poate influenta copilul in vreun fel?
3 comentarii
0
03-04-2008, ora 00:00
dido
Nu este medic/terapeut
dido
ma intereseaza si pe mine un raspuns la aceasta intrebare. si, mai ales, as vrea sa stiu de la tine, chinezoaica, daca ai folosit bronhodilatator in sarcina. eu am folosit ventolinul in primele 2 luni (cam un puf-2 la 1, 2 zile) si de 2 luni incoace nu mai am nevoie de el, nu stiu de ce, dar din punctul asta de vedere ma simt mai bine ca niciodata. mi s-a spus ca e ok ventolinul, ba chiar ajuta ca uterul sa nu se contracte aiurea.

as mai vrea o parere in privinta ventolinului in sarcina dar si al nasterii.
0
14-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Pentru chinezoaica In timpul unei expulzii se poate provoca o criza de astm.Copilul nu este afectat, dar trebuie sa faceti controale periodice pentru a sti care este starea dumneavoastra.
Toate cele bune.
0
04-02-2010, ora 14:01
sumsum86
Nu este medic/terapeut
sumsum86
Din ce stiu eu astmul se poate transmite prin gena, asa mi sa spus si mie, dar de cele mai multe ori copilul nu are nici o problema, uni sunt mai sensibili dupa nastere dar putini, depinde doar de cum il cresti si unde il cresti, conditiile de viata si as amai departe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nasterea postmatura
  • Nasterea vaginala dupa cezariana
  • Criza de astm - primul ajutor
  • Mecanismul de nastere in prezentatia craniana
  • Nasterea prin cezariana versus nasterea naturala
  • Epiziotomia
  • Amintirile despre durerile nașterii sunt influențate de intensitatea lor (nu de durata) și de epidurală
  • Exercițiile de aerobic pot reduce simptomele astmului
  • Astmul
  •