epiziotomie infectata?
Buna ziua,
au trecut 3 sapt de la nasterea pe cale naturala.
Am fost taiata cam mult si cusuta cu aţe ce se topesc singure însă nici acum nu s-au topit. Mai sunt 2 în jurul cărora există un lichid alb, probabil puroi. Mă dau zilnic cu betadină şi cremă de gălbenele.
Ce mă sfătuiţi să fac ?
Mulţumesc anticipat.
au trecut 3 sapt de la nasterea pe cale naturala.
Am fost taiata cam mult si cusuta cu aţe ce se topesc singure însă nici acum nu s-au topit. Mai sunt 2 în jurul cărora există un lichid alb, probabil puroi. Mă dau zilnic cu betadină şi cremă de gălbenele.
Ce mă sfătuiţi să fac ?
Mulţumesc anticipat.
4 comentarii
Ala nu este puroi, stai linistita si ai rabdare caci incizia se va prinde.pe langa faptul ca te ungi cu ceea ce ai zis, sa speli zilnic organele genitale la exterior cu sapun antimicrobian Protex si sa pui pansament absorbant.
Buna ziua, am o mica intrebare pt. dumneavoastra, am gonoree si am facut tratament 7 zile cu ceclodyne 500mg si tamsol la recomandarea medicului, la cateva ore dupa administrare a inceput sa mi se duca din usturimile de pe uretra penis si mancarimi, am facut tratamentul 7 zile si mi-a trecut, trebuia sa mai fac 5 zile tratament dar l-am intrerupt pt. ca sunt grele la stomac aceste medicamente, acum dupa 7 zile de tratament nu mai am mancarimi sau usturimi doar asa cateodata in partea superioara a uretrei scurte mancarimi care nu tin decat cateva secunde, oare o fi trecut aceasta bacterie?poate revenii?adica sa am din nou usturimi insuportabile si mancarimi pe uretra la urinare si ejaculare?va multumesc.
Trebuia sa faci tratamentul complet, medicamentele le puteai lua dupa masa, cu o cantitate mai mare de lichide.dar daca ai intrerupt terapia, acum ramane asa, nu mai are rost sa reiei, sa speram ca te-ai vindecat.Un tratament complet de fapt dureaza cam 7 zile, apoi se repeta dupa doua saptamani. Partenera ta a facut tratament ? Sa ai o igiena intima zilnic, sa schimbi zilnic chilotul si fii foarte atent la partenere daca nu ai o relatie sexuala stabila. Deci sfatul meu este sa repeti terapia la 14 zile si nu te vei mai imbolnavi daca vei fi atent la alegerea partenerei.Cati ani ai ?
Buna seara, in primul rand multumesc de raspuns, am 27 ani, si imi este un necaz sincer ca nu stiu sigur daca am scapat de acest cosmar de bacterie, sincer nu ma intereseaza de acea persoana care mi-a dat aceasta bacterie, cu atat mai mult ce eu am insistat sa folosesc prezervativul, ea a luat-o ca o jignire si pana la urma mi la dat jos, mi-ar provoca sila daca as intalni-o, doamna doctor, va intreb foarte serios, acesta bacterie stiu ca este periculoasa netratata, duce la sterilitate, eu am facut 7 zile de tratament dar mai aveam din medicamente si am intrerupt, m-am simtit excelent, nu mai simteam nimic pe uretra, dar acum dupa 6 zile de la tratament dupa ce urinez simt in partea superioara a uretrei o usoara mancarime, acesta sa fie un semn ca bacteria a revenit?eu nu inteleg acel urolog trebuia sa-mi de-a 3 injectii de kirin, le faceam si poate terminam cu asa ceva, chiar va rog sa-mi mai recomandati ceva injectabil, chiar ma obsedeaza treaba asta, nu am avut probleme pana acum, imi este un necaz de nu va spun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0drepturile mele de a avea o nastere vaginala
- 6as vrea sa imi raspundeti, va rog foarte mult
- 4am keratoconus de 3 ani si sunt insarcinata in saptamana 39
- 4a doua sarcina: prea devreme?
- 3Ambliopia si nasterea naturala
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 3nastere naturala
- 0Nastere naturala sau cezariana
- 1Nastere naturala sau cezariana?
- 0Rani zona genitala
- 4Probleme dupa nastere
- 2Pot opta pentru nastere naturala daca am probleme uneori cu bazinul?
- 0Cefalhematom nou nascut
- 2Nastere naturala la scolioza operata si probleme de bazin?
- 0Ațe infectate epiziotomie?
- 9Sacroileita bilaterala
- 1Infectia dupa nasterea naturala
Mai multe informații despre: nasterea naturala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: