Dureri ciudate după naștere/epiziotomie
După 2 săptămâni de când am născut am fost la ginecolog pentru niste mâncărimi și am primit ovule cu betadina și mi s-a spus că nu am nimic că s-a vindecat bine și totul este bine. După ce am scăpat de alte simptome neplăcute am rămas cu o durere in labia stânga de parcă ar fi încordată și când apăs pe ea se simt că niște fire înăuntru tari. Nu pot sta prea mult în fund și nici în picioare deoarece așa zisa durere devine tot mai puternică. Îmi afectează toată partea stângă și mă deranjează și când urinez. Apa calda și masajul nu au ajutat. Ce as putea face pentru a rezolva? Îmi este tot mai greu sa am grija de bebe din cauza acestei situații. Sper sa mă puteți ajuta.
2 comentarii
E important sa mergeti inapoi la medic si sa ii descrieti exact simptomele si localizarea exacta (e posibil sa fi avut o ruptura de perineu si fire ce se pot extrage daca ele sunt cauza durerilor).
Durerea este în fața nu în spate. Toate firele au fost scoase. Aceea este senzația care se simte când apăs cu degetele. Senzația de durere/încordare a început să se ducă spre picior. Mai ține de competența ginecologului sau ar trebui sa merg la alt doctor?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2burtica de la cezariana
- 0Rani zona genitala
- 7Muschii vaginali
- 0Durere spate, sold, picioare, dupa Sarcina
- 0Trei săptămâni de la naștere
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: Refacerea dupa nastere