rana pe col

20-11-2011
anita28
Nu este medic/terapeut
anita28
Sunt anita28.Va multumesc pentru raspunsurile voastre legat de problema mea deasemenea vreau sa ii spun la doamna tema cea care mi-a scris ca Polyginax am mai luat in numeroase randuri cu prescriptie medicala dar vara rezultat rana tot acolo a ramas ii ca si cum nu ar fi noci o ameliorare de aceea va-m scris ca nu mai stiu incotro sa merg si la cine sa mai apelez.Medicamentul cel dintai care la-i scris, intradevar pe acela nu la-m 'incercat' inca(nu mi-a fost scris de medic).de aceea nu stiu ce rezolvare ar avea problema mea care ar fi urmatorul pas.Va multumesc inca o data.
4 comentarii
0
20-11-2011, ora 15:42
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Daca ai rana pe col trebuie cauterizata, nu trece cu tratament..mergi la un medic ginecolog bun la un consult si vezi ce zice..nu o sa te vindeci pe forum..si nu mai lua tratamente date pe pe internet..nu sunt bune pt toate afectiunile si pt toata lumea..
0
20-11-2011, ora 15:53
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Am citit topicul tau anterior, deci ai facut o cauterizare, dar nu a mers.. cum ti-am zis si data trecuta si acum, mergi la alt medic..rana nu se vindeca cu ovule, poate trebuie facuta din nou, numai un medic o sa -ti spuna ce ai de facut, in functie de ce vede acolo, nu de ce spun altii pe forum..si eu am avut rana si am cauterizat-o si de atunci nu am mai avut probleme, s-a cicatrizat frumos..hai, fuguta la medic..
0
20-11-2011, ora 16:28
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cauterizare.Ai mare grija dupa, sa respecti indicatiile daca vrei sa te vindeci...Interzis contactul sexual doua luni, ; fara spalaturi interne, igiena doar la exterior. Te imbraci bine, sa ai incaltaminte calduroasa, nu stai cu mainile in apa rece, iti pui ceva pe cap, te feresti de raceala de orice fel, bei numai lichide calde, nu stai in frig, cumparati un set de chilotei noi, pe cei de acasa ii dezinfectezi dupa ce-i speli si dupa doua luni mergi la control.Cumpara-ti si un flacon de multivitamine si minerale. Respecta toate acestea si rana se va vindeca.Cauta cat mai repede un ginecolog bun.
0
20-11-2011, ora 22:28
tema
Nu este medic/terapeut
tema
anita28, aici pe forum primesti doar informatii si variante in legatura cu problema ta si din pacate vad, ca pana acum, doctorii la care ai fost, nu au gasit o rezolvare.
Nu se iau antibiotice sau ovule de niciun fel fara avizul medicului, numai acesta cunoaste intreaga situatie.
De aceea iti spuneam sa intrebi medicul ginecolog daca unul dintre acele ovule ar fi indicate.
Din pacate, in caz ca problemele sunt mai complicate, asa cum este si rana pe col, nu intotdeauna se rezolva repede si de la primul tratament.
Mai conteaza si cum raspunde corpul si daca se poate rezolva cu tratament sau poate este nevoie de inca o interventie chirurgicala.
Ti-ai facut o analiza de secretie vaginala cu antibiograma? Numai in antibiograma iti scrie la ce antibiotic este sensibila bacteria care se gaseste (in caz ca se gaseste ceva), ca sa nu faci un tratament gresit.
Poate nu sunt de ajuns ovulele si este nevoie si de tratament antibiotic pe cale orala sau chiar injectabila.
Mergi la un doctor ginecolog la control si vezi ce analize iti mai da sa faci. Intreaba-l si de ovulele celelalte daca ar fi indicate in cazul tau, avand in vedere ca Poliginax ai luat si nu a dat rezultate.
Probabil ca bacterile pe care le ai nu sunt sensibile la substantele continute de acesta, sau poate te contaminezi de undeva...posibil si de la partener.
Ar trebui sa faca si el analize de secretie uretrala, poate chiar si o urocultura cu antibiograma.
Rana pe col (cervicita), poate fi provocata de infectii cu microbi sau virusi.
Cauta pe net si citeste la - Cervicita (Rana pe col)
Mergi cat mai curand la medic si sa faci analize. Poate este ceva acolo si de aceea nu se vindeca rana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: