raguseala de aproape 2 ani
De aproape 2 ani sunt ragusita. Rareori vocea revine la normal.Am fost la diferiti medici orl, dar nimeni nu mi-a spus care poate fi cauza.Ce as putea face ca sa-mi treaca raguseala? Astept raspuns de la un medic orl daca se poate. Multumesc mult
3 comentarii
pana NU gasesti cauza... nu ai cumn sa stii ce tratezi si ce regim sa tii casa nu revina
incepe cu cautarea cauzelor centrake.. Neurologiece
cu excluderea cauzelor pulmonare la pneumo-ftizio
cu excluderea cauzelor gastrice la gastrologie
incepe cu cautarea cauzelor centrake.. Neurologiece
cu excluderea cauzelor pulmonare la pneumo-ftizio
cu excluderea cauzelor gastrice la gastrologie
am astm bronsic si ulcer duodenal.Este posibila o legatura intre aceste boli si raguseala,
da.
problemele gastrice afecteaza direct prin refluxul gastric... si indirect prin o proasta absorbtie a nutrientilor necesari deregleza integral activitatea normala a celulelor din fiecare organ.
astmul bronsic este rezultatul unei intoxicatii si alergizareva organismuli tot datorita tractului digestiv... care nu tolereaza anumite produse, nu elimina anumite toxine, radicali liberi din organism...
numai dupa ce reusiti sa schimbati radical modul de gandire, de alimentatie si de hidratare. o sa puteti controla acestebprobleme... fara sa mai duca la alte complicatii ce nu pot fi vindecate medicamentos... doar intretinute
problemele gastrice afecteaza direct prin refluxul gastric... si indirect prin o proasta absorbtie a nutrientilor necesari deregleza integral activitatea normala a celulelor din fiecare organ.
astmul bronsic este rezultatul unei intoxicatii si alergizareva organismuli tot datorita tractului digestiv... care nu tolereaza anumite produse, nu elimina anumite toxine, radicali liberi din organism...
numai dupa ce reusiti sa schimbati radical modul de gandire, de alimentatie si de hidratare. o sa puteti controla acestebprobleme... fara sa mai duca la alte complicatii ce nu pot fi vindecate medicamentos... doar intretinute
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am fost diagnosticata saptamana trecuta cu disfonie spastica si laringita cronica
- 4de aproape jumatate de an sunt ragusita
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 6disfonie?
- 4Ce ma sfatuiti...
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 41Voce subtire
- 3raguseala, durere in gat, febra
- 5Voce subtire si ragusita.. oare mai am vreo sansa la o voce normala?!
- 1raguseala
- 10probleme importante de gat
- 13raguseala
- 4raguseala care persista cam de vreo 2-3 luni, la fetita mea
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 1raguseala la sugar
- 0Antiinflamator: durere in gat si raguseala
- 8Disconfort la inghitire si raguseala
- 5Raguseala persistenta
- 0Raguseala din adolescenta
- 4Raguseala la copil 3 ani
Mai multe informații despre: Raguseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: