raguseala

De vreo 2 saptamani am o tuse care la inceput era seaca acum este produc6tiva.Am facut radiografia si doctorita mi-a zis ca este o racela veche netratata si mi-a dat avelox si endromed.Acum simt niste junghiuri si dupa ce tusesc mai adanc parca simt o gadilatura pe spate dar nu foarte puternica.Sa am cumva junghiuri de la tuse.?Sunt si infundata la nas.Sunt si ragusita.Eu m-am mai prostit si cu tigarile adica cate una pe saptamna doua dar nu dependenta.Nu mai fumez m-am lasat dar doctorita m-a intrebat daca fumez.E posibil sa fi avut o pneumonie ascunsa?Dimineata am asa o stare de slabiciune.Cand efectuez o miscare de rotatie cu la nivel toracic atunci simt junghiurile.Vreau sa va spun ca stau si foarte incordata am o stare de emotie permanenta imi transpira mainile picioarele pentru ca ma gandesc sa nu am tbc sau altceva, un tremur slab in tot corpul.Cand se rupe tusea simt o usturime dar nu asa puternica ca la inceput.Sa fie si efectele tigarilor fumate ?Am 22 deani.Ce credteti ca ar trebui sa fac?Va mutumesc
1 comentarii

trebuie sa mergi la un medic ORL si la un Pneumoftiziolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6disfonie?
- 13Raguseala si pierdere de voce
- 10Ragusala de multa vreme+voce subtire
- 5Voce subtire si ragusita.. oare mai am vreo sansa la o voce normala?!
- 7raguseala care persista
- 5ajutor, nu-mi trece raguseala !
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 1raguseala
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 1cum scap urgent de raguseala
- 1raguseala la sugar
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 4Nod in gat si raguseala.
- 8Vocea unpic Ragusita
- 3Raguseala, disfonie !
- 7Orl - din cauza reflux imi sunt afectate corzile vocale
- 2Raguseala
- 0Tusesc cand trag aer in piept
- 2Voce ragusita dupa operatie de tiroida totala
Mai multe informații despre: Raguseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: