Radiografii..
Buna ziua, imi spuneti va rog cate radiografii e bine sa facem intr_un an?eu in 4 ianuarie am facut una.la interval de 1 săptămâna am mai facut una.peste 10 zile a zis medicul sa mai fac una sa fiu liniştită ca nu am nimic la plămâni.oare sa o fac sau nişte analize la sânge si o consultatie suficient?la primele 2 nu mi_a ieşit nimic.plămânii sunt sanatosi
1 comentarii
Nu este nevoie de o alta radiografie. Nu ai specificat ce simptomologie prezinti, deci nu te pot ajuta foarte mult. In tarile civilizate, de exemplu Franta, oamenii isi fac analizele in fiecare luna, pentru a preveni aparitia bolilor. Tocmai de asta, speranta de viata in acesta tara este de 80+ ani.
Deci, iti recomand sa iti faci analizele la sange si eventual la urina, analize sputa (TBC) si sa te linistesti. Daca continui sa crezi ca ai o boala la plamani, inseamna ca ai devenit ipohondra. Psihiatrul te poate ajuta sa treci peste acesta boala psihica cu ajutorul unui tratament. De asemenea, ar fi ok sa faci cateva vizite la psiholog.
Sanatate
Deci, iti recomand sa iti faci analizele la sange si eventual la urina, analize sputa (TBC) si sa te linistesti. Daca continui sa crezi ca ai o boala la plamani, inseamna ca ai devenit ipohondra. Psihiatrul te poate ajuta sa treci peste acesta boala psihica cu ajutorul unui tratament. De asemenea, ar fi ok sa faci cateva vizite la psiholog.
Sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este normal asa ceva ?
- 0RMN inainte de sarcina
- 0radiografia afecteaza sperma?
- 12 radiografii in decurs de 2 luni - prea mult?
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 0Radiografii repetate
- 2Radiografii pulmonare
- 05 radiografii odată
- 0Cat dauneaza CT-ul ?
- 52 radiografii la interval de 1 luna
- 15 radiografii intr-o zi
- 4Risc de poluare radioactiva, ce aveti de gand sa faceti?
- 0Radiatiile x
- 0CT toracic, condiție internare?
- 6Radiografii multe
- 2Radiografii multiple - teama de radiatii
Mai multe informații despre: expunerea la iradiatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: