Radiografii pulmonare
Buna ziua!
Intrucat am fost diagnosticata cu pneumonie, a fost necesar sa fac o prima radiografie la sfarsitul lunii iulie, dupa care ai urmat inca 3 pentru a vedea cum decurge totul in urma tratamentului.
Intrebarea mea si totodata teama este cat de mult afecteaza aceste 4 radiografii intr-un timp atat de scurt? Multumesc!
Intrucat am fost diagnosticata cu pneumonie, a fost necesar sa fac o prima radiografie la sfarsitul lunii iulie, dupa care ai urmat inca 3 pentru a vedea cum decurge totul in urma tratamentului.
Intrebarea mea si totodata teama este cat de mult afecteaza aceste 4 radiografii intr-un timp atat de scurt? Multumesc!
2 comentarii
Hristos a Înviat! Este normal să se mai facă radiografii pentru a vedea evoluția sub tratament, deci cele 4 radiografii nu constituie o problemă sau o expunere prea mare la radiații. O seară liniștită!
Bună ziua am făcut 2 radiografi pulmonare la interval de 7 zile sint expus radiațiilor ca îs foarte neliniștit va rog să-mi dați un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpretare rezultat radiografie pulmonara
- 0rezultat la radiografie pulmonara
- 1Radiografii..
- 0radiografia afecteaza sperma?
- 1radiografie pulmonara cu pata mare alba
- 0Radiografii repetate
- 4Radiografie sau nu? Pentru dle Uscatu
- 1Examinare radiografie pulmonara
- 2Radiografie toracica
- 0Emfizem pulmonar
- 0Interpretare radiografie post covid
- 0Pneumonie
- 0Interpretare radiografie pulmonara pe înțelesul meu
- 0Pentru un rezultat radiologic:
- 0Interpretare radiologie
- 2Micronoduli pulmonari
- 1Arc inferior stâng alungit
Mai multe informații despre: Radiografia pulmonara boala de iradiere expunerea la iradiatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: