Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!

26-01-2018
anonim2018
Nu este medic/terapeut
anonim2018
Nu stiam ca sunt insarcinata si am fost nevoita sa intru cu copilul meu sa ii faca o radiografie pulmonara s-a intamplat cand aveam trei saptamai fara sa imi puna sortul acela din plumb, dupa 11 zile de tratament copilul facea febra in continuare si acuza mari dureri abdominale si intercostale.doctorita pediatra a hotarat sa ii faca din nou o radiografie pulmonara, in a patra saptamana de sarcina am intrat din nou in acea incapere dar de data asta un asistent care si-a facut treaba cum trebuie mi-a pus sortul din plumb, offf in a cincea saptamana am luat albendazol de 200mg.
In data de 19.01.2018 am facut un control ginecologic in care mi s-a confirmat sarcina de 5 saptamani si 6 zile inimioara ii batea si vezicula vitelina pezenta.
Sunt impotriva avorturilor, imi doresc enorm de mult acest copilas, dar sunt atat de stresata din cauza raspunsurilor negative incat nu pot dormi nici noaptea medicul meu ginecolog a zis sa mai asteptam pana la 12 saptamani!
Rog din suflet persoane care au avut un caz similar sa imi raspunda!
Astept raspunsurile dvs.!
5 comentarii
1
26-01-2018, ora 21:00
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
care va deranjeaza: radiografiile sau albendazolul?
0
27-01-2018, ora 13:08
anonim2018
Nu este medic/terapeut
anonim2018
Buna ziua, categorig ca ambele sunt constienta ca in primul trimestru nu se recomanda medicamende fara prescriptia medicului.
0
28-01-2018, ora 19:17
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
radiografiile nu sunt o problema majora (desi este strict interzis sa fie trimise femei gravide in spatiul unde se fac radiografii) ati spus radiologului ca sunteti gravida?
albendazolul este o problema mult mai delicata, la animale produce malformatii insa la oameni nu exista studii suficiente pentru a aprecia sansele pentru malformatii.
embryotox.de - un site foarte serios in acest domeniu da sanse mici pentru malformatii (http://www.embryotox.de/albendazol.html)
0
30-01-2018, ora 14:27
anonim2018
Nu este medic/terapeut
anonim2018
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TIMPUL ACORDAT SI PENTRU PAREA DUMNEAVOASTRA.
0
28-05-2023, ora 23:45
NA
Nu este medic/terapeut
NA
Buna! Stiu ca au trecut multi ani de la.postarea dvs, dar as dori sa stiu ce s-a intamplat mai departe? Cum a fost totul? Trec printr-o situatie similara. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: