Radiografie dupa colecistectomie laparoscopica
Buna ziua. Deja am fost intervenita si sunt in recuperare postoperatorie. Problema este ca elimin foarte greu gazele sunt balonata si am dureri abdominale si de spate si umeri. Ieri am fost in urgenta si mi s-au realizat radiografie si ecografie si totul este in regula doar ca sunt plina de gaze. Intrebarea mea este daca am fost operata miercuri nu ma afecteaza cu nimic ca ieri vineri mi-au facut radiografie?Teama mea este din cauza clipsurilor caci chirurgul mi-a spus ca sunt de metal dar nu stiu ce metal si nu specifica in foile de externare. Va multumesc!
3 comentarii
Nu au nici o legatura examinarile care vi s-au facut cu operatia si clip-urile utilizate. Mai degraba mi-as face griji de balonare, e normala cateva zile postoperator insa nu peste 3. Incercati sa evitati mancarurile prajite si grase. Si faceti multa miscare (mers pe jos).
Metalele care se pun in organism sub forma de clipsuri, proteze, tije etc. sunt perfect tolerate si acceptate chiar si de catre persoane alegice deoarece sunt din materiale speciale testate ani de zile si folosite in toate tarile din lume ; deci nu-ti fa griji in acesta privinta. Evita alimentele ce fermenteaza, dulciurile si nu ridica greutati. Intreaba medicul chirurg sau medicul de familie daca poti folosi Kebene plus si Spasmomen.
Va multumesc pentru raspunsuri. Adevarati profesionali!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Balonare persistenta fara solutie?
- 1Complicaţie după operatie colecist
- 1Boala celiaca
- 3Colon iritabil - balonare de ani de zile - cum scap de ea?
- 2Balonare
- 1Gaze post colecistectomie laparoscopica
- 4Regim post colecistectomie laparoscopica
- 0Intoleranță la gluten
- 2Operația de colecist
- 3Din cauza stresului ma balonez foarte mult.Ce tratament sa iau?
- 0Urgent: Probleme Gastro - balonare zilnica sau aproape zilnica
- 0Senzație de balonare
- 2Durere stomac
- 4Complicații operație
- 4Operatie de colecist
Mai multe informații despre: Regimul in balonare regimul postcolecistectomie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: