Anemie, piele, transpiratie, mucoase lipicioase cauze
Buna ziua. Sunt Claudia 37 ani. De 4 ani de cand am suferit o colecistectomie lapsroscopica urmez o dieta foarte stricta majoritar vegetariana nu tolerez deloc grasimile si de aceea am anemie feripriva fierul scazut, hemoglobina 10, mi s-a prescris fier oral dar nu tolerez nici o forma de fier deoarece am si hernie hiatala si reflux gastric si biliar. Analize diabet bune glucoza urca si coboara de multe ori pe zi 55-91. Analize tiroida TSH, T3, T4 limite normale. Credeti ca simptomele ce am durere cap, ameteala, tremurat, greata, gust dulce si mi se lipeste tot corpul si transpiratia are un miros ciudat poate fi hormonal? Ce analize hormonale ar trebui solicitate? Am fost la urgenta de 2 ori la interval de o saptamana si hemoglobina a scazut de la 9.7 la 9. Am incercat din nou fier sulfat feros 80mg Fe si dupa aceea glicina sulfat feros 100mg Fe dar a trebuit sa il intrerup pt ca nu tolerez nici unul varsaturi, diaree ma simt foarte rau. Mi s-a recomandat perfuzii cu fier dar imi este foarte frica pentru ca am inteles ca pot da soc mai ales la persoane cu multe alergii ca mine si probleme cu rinichii pietre in stangul si un chist in dreptul si ma dor mai mereu mi le recomandati sunt sigure in cazul meu? Sau ar trebui sa incerc cu Glubifer Complex ce are 12mgFe chiar daca este mai slab si ma gandesc ca hemoglobina de 9 creste mai greu? As multumi enorm parerea unui profesional. Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Completez CI valorile de fier in 14 si feritina in 7. Este o forma de anemie feripriva grava? Simptomele curanate ce le am por fi si din cauza anemiei? Mentionez ca sunt foarte pálida.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Sufar de anemie feripriva si de un an iau tardiferon
- 1Regim dupa operatia de colecist
- 6in urma unui infarct, urmat de edem pulmonar, cu anemie feripriva - analize
- 0interpretare CT efectuat la 9 luni dupa cistectomie totala
- 11Anemie feripriva
- 1Complicaţie după operatie colecist
- 3Radiografie dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Gaze post colecistectomie laparoscopica
- 4Regim post colecistectomie laparoscopica
- 0Intrebare anemie feripriva
- 2Operația de colecist