incident neplacut cu prezervativul
Buna ziua! as dori din suflet un raspuns de la un medic. dar sunt bine venite si alte pareri. Aseara ma avut un incident cu prezervativul. Pe la mijlocul actului sexual, am verificat prezervativul, si am observat un fel de spuma, probabil lichid seminal impreunat cu substanta prezervativului, cred eu.care iesea printr-o intepatura de ac cand iubitul intindea prezervativul pe penis, intepatura aceasta minuscula, facut parca cu acul, era situata pe capul penisului, dar nu in varf. imediat cum ne-am dat seama, am schimbat prezervativul si am continuat. am umplut apoi prezervativul defect cu apa, si apa se scurgea prin acea intepatura la presare. de ceva vreme cm mi s-a dereglat si ovulatia vine cand vrea ea, luna aceasta mucusul acela fertil a fost acum cateva zile. am folosit durex extra safe, care am inteles ca au antispermicid. Se merita sa ma panichez pentru o eventuala sarcina? va multumesc.
6 comentarii
Daca partenerul a ejaculat in prezervativ si pe urma ati observat ca este perforat exista sanse sa fiti insarcinata.
Daca partenerul nu ejaculase inca in prezervativ, sansele sunt mult mai mici.
Daca sunteti in interiorul a 24-30 de ore de la eveniment puteti lua pastila de a doua zi, pentru siguranta.
Daca partenerul nu ejaculase inca in prezervativ, sansele sunt mult mai mici.
Daca sunteti in interiorul a 24-30 de ore de la eveniment puteti lua pastila de a doua zi, pentru siguranta.
Am uitat sa mentionez ca, din cate stiu eu, lichidul seminal, contine spermatozoizi atunci cand are loc o ejaculare recenta, in cazul nostru, ultima ejaculare a fost luni, si contactul cu incidentul a fost miercuri. Ejacularea nu s-a produs in acel prezervativ defect, dar imi fac grii pt lichidul seminal, deoarece nu pot stabili data ovulatiei si zilele fertile, pt ca mi s-a dereglat. acel lichid seminal, daca nu s-a mai produs o ejaculare timp de aproape 2 zile, poate aduce o sarcina?
Faceti niste confuzii: lichidul seminal este sperma; lichidul preejeculator este cel care apare in varful penisului atunci cand barbatul se excita si contine spermatozoizi, dar in numar mai mic. Riscurile sunt direct proportionale cu numarul de spermatozoizi.
Povestea cu spermarozoizii care raman pe traiect este adevarata, dar nu pentru doua zile ci pentru cateva ore...
Povestea cu spermarozoizii care raman pe traiect este adevarata, dar nu pentru doua zile ci pentru cateva ore...
Imi cer mii de scuze, am facut confuzie. Deci sa inteleg, ca acel lichid pre-ejaculator care iesea pe acea intepatura minuscula si a ajuns la mine, nu poate aduce o sarcina, in conditiile in care, partenerul a ejaculat ultima data in urma cu 2 zile?
Acel lichid preejaculator contine spermatozoizi si exista risc de sarcina, mic in conditiile date, dar exista.
Am inteles. va multumesc mult pentru raspunsuri si timpul acordat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 0Ruperea prezervativului si efectul pastilei de a 2-a zi
- 2Ce m-ati sfatui sa fac?
- 2intrebare
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 2Prezervativ rupt si ramas in vagin
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0Problema sex
- 2Prezervativ rupt la varf
- 0Prezervativ rupt
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: