puncte sub unghie
Buna ziua.
Acum cateva zile am observat sub unghia de la degetul mare al piciorului stang niste puncte mici grena ( de dimensiunea unei intepaturi de ac, 3-4 la numar ).
Sunt foarte stresata.
Am fost la medic, mi s-a facut o radiografie si mi-a dat un tratament cu antiobiotic (augumentin 2pastile/zile) + arcoxia ( 1pastila/zi) + biopron, timp de 5 zile.
Ce poate sa fie? Nu-mi aduc aminte sa-mi fi cazut ceva pe picior, sa ma fi lovit, e drept ca ne-am intors din vacanta unde am mers destul de mult pe jos, dar cu pantofi comozi.
Multumesc anticipat.
Acum cateva zile am observat sub unghia de la degetul mare al piciorului stang niste puncte mici grena ( de dimensiunea unei intepaturi de ac, 3-4 la numar ).
Sunt foarte stresata.
Am fost la medic, mi s-a facut o radiografie si mi-a dat un tratament cu antiobiotic (augumentin 2pastile/zile) + arcoxia ( 1pastila/zi) + biopron, timp de 5 zile.
Ce poate sa fie? Nu-mi aduc aminte sa-mi fi cazut ceva pe picior, sa ma fi lovit, e drept ca ne-am intors din vacanta unde am mers destul de mult pe jos, dar cu pantofi comozi.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
Au disparut punctele? Mai ai pe undeva "puncte" sau pete pe piele tot asa?? punctele astea pot insemna orice, depinde daca mai ai alte simptome sau alte semne pe corp.
Nu au disparut.
Ele au aparut doar sub unghia de la degetul mare.
Ele au aparut doar sub unghia de la degetul mare.
daca nu dispar in cateva zile urmareste sa nu iti apara mici pete rosii pe piele adica picioare gambe fese abdomen. daca apar, fugi la un hematolog.eu sper sa nu apara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1unghii cu probleme
- 5Descuamarea unghiilor
- 16Inlaturarea unghiei
- 36 unghii bolnave
- 7am o problema cu unghia de la picior
- 132Infectie unghie la picior!
- 4Unghiile mari de la picior. rosii-negre acum cam cad
- 4unghii cu infectie, de aprox. 3 luni
- 5unghia de la picior imi creste in carne
- 6Mi-am prins degetul intr-o usa si unghia e neagra
- 1unghie incarnata
- 1unghii crapate vertical si tesut crescut, iesit in exterior in portiunea crapata
- 3Unghii verzi
- 0Unghii ingalbenite si se desprind usor fara durere
- 15Unghie neagra. Mi s-a recomandat scoaterea ei!
- 11Boli sexuale!
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 3E posibil de regenerat unghia, daca falanga unghiala a fost operat
- 4Dungi negre sub unghii
- 1Deget strivit, unghie rupta de la jumatate
Mai multe informații despre: Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: