despre unghiile la picioare.. micoza?
Am urmatoarele problema la unghiile de la picioare s-a format sub ele o chestie galbuie si faramicioasa, nu mai cresc frumos creapa s-au se deformeaza.am inceput un tratament cu canesten crema, fac bai la picioare cu apa calda in care torn o lingurita de otet de mere, dupa care tai partea bolnava si le curat apoi le tamponez cu servetele ptr uscare dupa care dau cu betadina, dar nu am rezultate.ce ma sfatuiti. O intrebare e bine sa coninui sa tai unghiile si ce tratament sa urmez.
7 comentarii
Aveti o onicomicoza, adica o ciuperca a unghiilor. In general aceasta nu se trateaza prin aplicatii locale de antimicotice, ci numai prin administrarea unor medicamente pe cale orala, sub indrumarea medicului dermatolog.
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca aceste onicomicoze netratate multi ani pot crea probleme pentru sanatatea intregului organism al omului, inafara de faptul ca arata cum arata.inestetic si neplacut.poate este o intrebare a carei raspuns este evident dar daca omul a incercat tratamente diverse si nu dau rezultat e bine sa te infunzi cu antibiotice etc???se poate scapa de nebunia asta de onicomicoza??
Onicomicoza nu afecteaza intreg organismul!
Daca nu reusiti sa scapati de ea, fie aveti o ciuperca rezistenta la antimicoticele uzuale, fie aveti o boala asociata (cum ar fi diabetul) care determina recidive.
Daca nu reusiti sa scapati de ea, fie aveti o ciuperca rezistenta la antimicoticele uzuale, fie aveti o boala asociata (cum ar fi diabetul) care determina recidive.
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.adevarul e ca nu am urmat un tratament de lunga durata ci tratamente cu creme de scurta durata si probabil va trebui sa iau si pastile.Voi merge la un dermatolog...sper sa gasesc pe cineva competent pentru a rezolva aceasta problema.
Am un fel de ciuperca la unghii.Cand imi tai unghiiile imi zurge sange din unghie!!(nam mai vazut si auzit).CE sa fac?Nam luat nici un tratament.CE ma sfatuiti?Va rog ajutatima!!
Aveeti nevoie de un control mai amanuntit! Mergeti la medicul de familie sa va indrume.
Buna seara.am citit tot pe forum ca terbinafina produsa in Romania nu este asa eficienta ca cea produsa in strainatate(terbisil).Terbinafine este produsa in Islanda.Ce parere aveti despre acest produs ? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciuperca sau stafilococ
- 36 unghii bolnave
- 6ciperca la unghiile de la picioare de cativa ani
- 4de vreo 2 ani, la piciorul drept mi s-a invinetit unghia
- 6unghie picior care puroiaza
- 6unghii crescute deformat
- 3Infectie pe lateralele unghiei
- 1Caderea unghiilor
- 1unghii crapate vertical si tesut crescut, iesit in exterior in portiunea crapata
- 3Unghii verzi
- 3puncte sub unghie
- 0Unghii ingalbenite si se desprind usor fara durere
- 1Unghie dezlipita de cazuta
- 1Scoaterea unei unghii moarte
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 2lichen la unghie
- 1Interpretare rezultate test imunohistochimic
- 2Unghie smulsa din radacina
- 4Ciupercă unghie și lovitura
Mai multe informații despre: Micoza unghiilor Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: