lovitura la unghie.. durere mare de nu pot calca pe deget
Buna ziua! Acum 2 zile unghia mare de la picior mi-a fost strivita cu usa din casa. Mi-a aparut o umflatura neagra, iar unghia s-a desprins putin. Am dat cu Betadine si am pus un plasture cu rivanol. De dimineata am observat ca unghia s-a lipit la loc, insa aveam o durere mare si nu puteam calca pe deget. Sper sa nu faca vreo infectie.
Ce as putea sa fac?
Ce as putea sa fac?
6 comentarii
Nimic- spala bine sa fie mereu curat acolo, poarta sandale sa nu apese pe unghie si...asteapta. O sa vezi tu daca se desprinde sau nu.
O spal destul de des cu apa si sapun.
O asistenta mi-a spus sa inrosesc un ac, sa il bag in spirt si apoi sa fac o intepatura in bubita neagra pentru a iesi mizeria de acolo.
Am observat ca pe marginea unghiei imi curge un lichid alb-galbui. Cred ca este puroi. Ce sa fac?
O asistenta mi-a spus sa inrosesc un ac, sa il bag in spirt si apoi sa fac o intepatura in bubita neagra pentru a iesi mizeria de acolo.
Am observat ca pe marginea unghiei imi curge un lichid alb-galbui. Cred ca este puroi. Ce sa fac?
prezentati-va la chirurgie, trebuie facut o radiografie, pentru excluderea unei fracturi. daca intradevar se elimina puroi atunci zona trebuie curatata, eventual va trebui sa luati si antibiotice, insa numai la sfatul medicului
Va trebui sa iau antiobiotic 5 zile.
Intrebarea mea: daca este puroi, medicul trebuie sa indeparteze unghia pentru a curata sau merge si asa?
Intrebarea mea: daca este puroi, medicul trebuie sa indeparteze unghia pentru a curata sau merge si asa?
fara sa vedem cum arata zona infectata, este greu de precizat daca si cat trebuie indepartata din unghie. daca infectia este si sub unghie, o parte din ea va trebui probabil indepartata pentru a putea curata corect zona infectata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Descuamarea unghiilor
- 36 unghii bolnave
- 7am o problema cu unghia de la picior
- 4de vreo 2 ani, la piciorul drept mi s-a invinetit unghia
- 3unghii rosii la varf si exfoliate
- 5de vreo 5 ani am pe o unghie o banda verticala maronie
- 40Unghie crescuta in carne
- 6Mi-am prins degetul intr-o usa si unghia e neagra
- 3mi s-a rupt unghia in doua... imi cade de tot unghia?
- 4copilul meu are unghii in forma de sticla de ceas
- 3Unghii verzi
- 2Pielita crescut sub unghie!! Ajutor!!!
- 1Problema unghie picior
- 1Probleme ale unghiei piciorului
- 2Lovitura unghie pe care este aplicat gel
- 2Unghie picior vanata
- 2Întrebare unghie ridicată, sânge închegat sub ea și pe lângă
- 0Unghie
Mai multe informații despre: Unghia unghia innegrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: