Caderea unghiilor
Buna ziua,
Ma numesc Mihaela, si am o problema cu unghiile. De cateva luni de zile au inceput sa mi se desprinda unghiile de la mana dreapta, deja s-au desprins pana la jumatate si au inceput sa creasca si unghiile de sub ele. Singura problema este ca au inceput sa se innegreasca si ma dor, nu stiu motivul pentru care se intampla acest lucru, nu m-am lovit nu le-am intepat cu forfecuta. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Am lucrat in vara o luna jumatate la o fabrica de procesare a legumelor si am fost nevoita sa port manusi 12 ore pe zi, credeti ca acestea ar putea fi motivul pentru care imi cad unghiile?
Ma numesc Mihaela, si am o problema cu unghiile. De cateva luni de zile au inceput sa mi se desprinda unghiile de la mana dreapta, deja s-au desprins pana la jumatate si au inceput sa creasca si unghiile de sub ele. Singura problema este ca au inceput sa se innegreasca si ma dor, nu stiu motivul pentru care se intampla acest lucru, nu m-am lovit nu le-am intepat cu forfecuta. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Am lucrat in vara o luna jumatate la o fabrica de procesare a legumelor si am fost nevoita sa port manusi 12 ore pe zi, credeti ca acestea ar putea fi motivul pentru care imi cad unghiile?
1 comentarii
Cel mai probabil ai o infectie cu vreo ciuperca, ar trebui sa mergi la dermatologie, nu este normal ce ti se intampla si cu siguranta nu e de la purtatul manusilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Operatie unghie incarnata - acum probleme
- 45unghii incarnate - tratamente fara niciun rezultat
- 133Puroi la degetul mare de la picior
- 5Descuamarea unghiilor
- 36 unghii bolnave
- 3unghii rosii la varf si exfoliate
- 5o sa imi ramana unghia invinetita?
- 1problema unghiilor
- 40Unghie crescuta in carne
- 1unghiile de la maini desprinse de piele
- 3Am un miros urat la unghiile de la picioare
- 3problema unghia mare de la picior
- 3Unghii verzi
- 6Ticuri obsesive necontrolate
- 2Pielita crescut sub unghie!! Ajutor!!!
- 1piele moarta langa unghie
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 2Infectie la unghie
- 1Deget strivit, unghie rupta de la jumatate
- 2Unghie desprinsa, stramba si iesita din matrice intr-o parte
Mai multe informații despre: Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: