Caderea unghiilor
![agave_19@yahoo.com](/arata_img.php?img=cont_117908.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Ma numesc Mihaela, si am o problema cu unghiile. De cateva luni de zile au inceput sa mi se desprinda unghiile de la mana dreapta, deja s-au desprins pana la jumatate si au inceput sa creasca si unghiile de sub ele. Singura problema este ca au inceput sa se innegreasca si ma dor, nu stiu motivul pentru care se intampla acest lucru, nu m-am lovit nu le-am intepat cu forfecuta. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Am lucrat in vara o luna jumatate la o fabrica de procesare a legumelor si am fost nevoita sa port manusi 12 ore pe zi, credeti ca acestea ar putea fi motivul pentru care imi cad unghiile?
Ma numesc Mihaela, si am o problema cu unghiile. De cateva luni de zile au inceput sa mi se desprinda unghiile de la mana dreapta, deja s-au desprins pana la jumatate si au inceput sa creasca si unghiile de sub ele. Singura problema este ca au inceput sa se innegreasca si ma dor, nu stiu motivul pentru care se intampla acest lucru, nu m-am lovit nu le-am intepat cu forfecuta. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Am lucrat in vara o luna jumatate la o fabrica de procesare a legumelor si am fost nevoita sa port manusi 12 ore pe zi, credeti ca acestea ar putea fi motivul pentru care imi cad unghiile?
1 comentarii
![otilia107](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Cel mai probabil ai o infectie cu vreo ciuperca, ar trebui sa mergi la dermatologie, nu este normal ce ti se intampla si cu siguranta nu e de la purtatul manusilor.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 133Puroi la degetul mare de la picior
- 5Problema unghii.. cum sa se "lipesca" de piele?
- 3mi s-a rupt unghia in doua... imi cade de tot unghia?
- 3Unghii verzi
- 3puncte sub unghie
- 0unghii ingrosate dureroase
- 0unghii strivite
- 0Umflatura in spate la unghie.
- 2Unghie vanata
- 0coaja formata(cred) pe locul operatiei de unghie incarnata
- 1Unghia mare ingrosata, galbena si dureroasa la apasare(de la picior)
- 1Scoaterea unei unghii moarte
- 2Excrescenta dureroasa sub unghia degetului inelar
- 2Problema unghii
- 1piele moarta langa unghie
- 1Infectie zona mediana unghiala - police
- 0Unghie încarnata
- 2Lovitura unghie pe care este aplicat gel
- 0Aschii sub unghii
Mai multe informații despre: Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: