Infectie si durere sub unghia piciorului
Buna ziua,
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
2 comentarii
Am fost la Cutis Med la domnul dr. Akram Salem. Este expert in unghii. Incercati sa mergeti la el la consultatie daca sunteti din Bucuresti sau sa faceti o consultatie online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3deget amputat
- 6infectie deget picior
- 6Mi-am prins degetul intr-o usa si unghia e neagra
- 0Deget de la mana in ghips
- 2unghii care se rup, chiar daca sunt mici mici AJUTOR !!
- 5degetul mic de la mana se blocheaza
- 2Nu pot scapa.. de rosul unghiilor
- 3puncte sub unghie
- 6de curand fetita mea si-a amputat degetelul, falanga.
- 0mi-am taiat degetul cu toporul
- 2Degete strambe dupa lovitura la mana
- 2Deget de la picior, umflat, rosu din senin
- 1Durere deget mare picoior
- 2Posibila infectie articulatie deget
- 0Deget 4 mana dreapta neutilizabil
- 4Durere la degetul mare de la mana dreapta
- 1cred ca a fost sectionat nervul ulnar si tendonul la deget
- 0Intrebare unghie degetul mic de la picior
- 1Un fel de micoza a unghiei piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: