Infectie si durere sub unghia piciorului
Buna ziua,
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
2 comentarii
Am fost la Cutis Med la domnul dr. Akram Salem. Este expert in unghii. Incercati sa mergeti la el la consultatie daca sunteti din Bucuresti sau sa faceti o consultatie online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7despre unghiile la picioare.. micoza?
- 31Lovitura unghie-daca ar cadea, se reface?
- 3De ce nu mai cresc degetele patru de la labele picioarelor?
- 3probleme cu unghiile
- 3unghii moi, exfoliate
- 8unghie despicata
- 4degete umflate...
- 2Nu pot scapa.. de rosul unghiilor
- 0Unghii ingalbenite si se desprind usor fara durere
- 0unghii ingrosate dureroase
- 0Umflatura in spate la unghie.
- 3durere la degetul mic la picior
- 5am dureri la degetele de la maini
- 0Problema degetul mare picior
- 27dureri deget picior şi oase