puncte rosii pe capul penisului
Buna ziua, am o problema de câteva saptamani si as vrea sa stiu ce este.
De trei luni de zile am avut contact sexual neprotejat cu partenera mea si nu am avut nimic. Pe 24 Februarie am avut contact sexual cu ea dar ziua urmatoare nu am avut nimic. Pe 26 m-am masturbat utilizant si lubrifiant iar dupa, in urmatoarea zi am observat niste puncte mici rosii in zona "capului", dar erau doar pe partea din stanga. Am mai folosit lubrifiant înainte si nu am avut nimic. O săptămână nu am mai avut contact sexual cu ea dar m-am masturbat. Vedeam ca se treceau din ele, fara sa utilizez nimic dar pe data de 12 Martie am avut contact sexual din nou cu ea si dupa am vazut ca acele puncte rosii s-au împrăștiat pe toata zona capului. Nu m-a mănâncă si nu sunt si pe piele, doar pe cap.
De trei luni de zile am avut contact sexual neprotejat cu partenera mea si nu am avut nimic. Pe 24 Februarie am avut contact sexual cu ea dar ziua urmatoare nu am avut nimic. Pe 26 m-am masturbat utilizant si lubrifiant iar dupa, in urmatoarea zi am observat niste puncte mici rosii in zona "capului", dar erau doar pe partea din stanga. Am mai folosit lubrifiant înainte si nu am avut nimic. O săptămână nu am mai avut contact sexual cu ea dar m-am masturbat. Vedeam ca se treceau din ele, fara sa utilizez nimic dar pe data de 12 Martie am avut contact sexual din nou cu ea si dupa am vazut ca acele puncte rosii s-au împrăștiat pe toata zona capului. Nu m-a mănâncă si nu sunt si pe piele, doar pe cap.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 3pe capul penisului mi-au aparut ca niste punctulete micute rosii
- 4problema penis: pete rosii
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 1penis stramb, bubite rosii pe capul acestuia
- 6Pata rosie pe gland dupa ejaculare
- 1Pete Rosii, secretie alb gălbuie, miros urat
- 0Bubite mici, rosii pe capul penisului si piele uscata?
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 0Herpes Genital sau HPV?
- 0Bubite rosii pe pielea penisului.
- 0pete roșii capul penisului cu ușoare mâncărimi
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 0Am o problema legata de penis
- 4Pete roșii pe scrot si penis
- 1Pete roșii pe glandul penisului !
- 1Crăpături și pată roșie pe penis
- 0Bubita pe penis
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis pete rosii pe penis