puncte rosii pe capul penisului
Buna ziua, am o problema de câteva saptamani si as vrea sa stiu ce este.
De trei luni de zile am avut contact sexual neprotejat cu partenera mea si nu am avut nimic. Pe 24 Februarie am avut contact sexual cu ea dar ziua urmatoare nu am avut nimic. Pe 26 m-am masturbat utilizant si lubrifiant iar dupa, in urmatoarea zi am observat niste puncte mici rosii in zona "capului", dar erau doar pe partea din stanga. Am mai folosit lubrifiant înainte si nu am avut nimic. O săptămână nu am mai avut contact sexual cu ea dar m-am masturbat. Vedeam ca se treceau din ele, fara sa utilizez nimic dar pe data de 12 Martie am avut contact sexual din nou cu ea si dupa am vazut ca acele puncte rosii s-au împrăștiat pe toata zona capului. Nu m-a mănâncă si nu sunt si pe piele, doar pe cap.
De trei luni de zile am avut contact sexual neprotejat cu partenera mea si nu am avut nimic. Pe 24 Februarie am avut contact sexual cu ea dar ziua urmatoare nu am avut nimic. Pe 26 m-am masturbat utilizant si lubrifiant iar dupa, in urmatoarea zi am observat niste puncte mici rosii in zona "capului", dar erau doar pe partea din stanga. Am mai folosit lubrifiant înainte si nu am avut nimic. O săptămână nu am mai avut contact sexual cu ea dar m-am masturbat. Vedeam ca se treceau din ele, fara sa utilizez nimic dar pe data de 12 Martie am avut contact sexual din nou cu ea si dupa am vazut ca acele puncte rosii s-au împrăștiat pe toata zona capului. Nu m-a mănâncă si nu sunt si pe piele, doar pe cap.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete rosii pe penis
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 3chiar nu stiu ce e...pata rosie pe penis
- 5buba rosie pe scrot
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 2pete rosii pe penis
- 0Penis erectie - pete rosii pe corp
- 0Pete rosii pe penis
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 1Rosata zona penis
- 2Iritare penis
- 0Herpes Genital sau HPV?
- 1Problema dermato-venerica
- 0Pete rosii pe capul penisului.
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 0Bubita pe penis
- 2Pata rosie pe capul penisului. ce doctor sa consult
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis pete rosii pe penis