puncte rosii pe capul penisului
Buna ziua, am o problema de câteva saptamani si as vrea sa stiu ce este.
De trei luni de zile am avut contact sexual neprotejat cu partenera mea si nu am avut nimic. Pe 24 Februarie am avut contact sexual cu ea dar ziua urmatoare nu am avut nimic. Pe 26 m-am masturbat utilizant si lubrifiant iar dupa, in urmatoarea zi am observat niste puncte mici rosii in zona "capului", dar erau doar pe partea din stanga. Am mai folosit lubrifiant înainte si nu am avut nimic. O săptămână nu am mai avut contact sexual cu ea dar m-am masturbat. Vedeam ca se treceau din ele, fara sa utilizez nimic dar pe data de 12 Martie am avut contact sexual din nou cu ea si dupa am vazut ca acele puncte rosii s-au împrăștiat pe toata zona capului. Nu m-a mănâncă si nu sunt si pe piele, doar pe cap.
De trei luni de zile am avut contact sexual neprotejat cu partenera mea si nu am avut nimic. Pe 24 Februarie am avut contact sexual cu ea dar ziua urmatoare nu am avut nimic. Pe 26 m-am masturbat utilizant si lubrifiant iar dupa, in urmatoarea zi am observat niste puncte mici rosii in zona "capului", dar erau doar pe partea din stanga. Am mai folosit lubrifiant înainte si nu am avut nimic. O săptămână nu am mai avut contact sexual cu ea dar m-am masturbat. Vedeam ca se treceau din ele, fara sa utilizez nimic dar pe data de 12 Martie am avut contact sexual din nou cu ea si dupa am vazut ca acele puncte rosii s-au împrăștiat pe toata zona capului. Nu m-a mănâncă si nu sunt si pe piele, doar pe cap.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 15bubite rosii pe penis
- 9Pete rosii pe capul penisului
- 8pete rosii pe penis
- 0pete rosii in varful penisului
- 0bubite rosi pe capul penisului
- 0Pete rosii pe penis
- 1pete rosii pe gland
- 3Bubite rosii cat varful de ac pe capul penisului
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 0Bubite Rosii
- 1Bubite rosii pe penis
- 1Crăpături penis
- 2Iritare penis
- 1Problema dermato-venerica
- 0Apariția unor pete rosii, bubite rosii, inflamatia pielii care acopera penisul si mancarimi
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 1Bubite roșii
- 2Pata rosie pe capul penisului. ce doctor sa consult
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis pete rosii pe penis