Problema la penis
buna ziua
zilele trecute mi au aparut bubite rosii pe capul penisului cu usoare usturimi zona inrosindu se cu inca un cm sub cap tin sa mentionez ca in urma cu doua zile sa apara asta am avut contact sexual neprotejat
dupa ce au disparut bubitele a aparut un strat alb care s a luat in timpul dusului iar azi s a lipit pielea de cap si daca incerc sa trag apar dureri destul de mari a inceput sa ma deranjeze si irite si cand urinez
am avut contact sexual si cu alta persoana anul trecut dar nu au aparut probleme am incercat sa aflu pe net ce poate sa fie dar nu mi dau seama
stiti ce poate sa fie?
zilele trecute mi au aparut bubite rosii pe capul penisului cu usoare usturimi zona inrosindu se cu inca un cm sub cap tin sa mentionez ca in urma cu doua zile sa apara asta am avut contact sexual neprotejat
dupa ce au disparut bubitele a aparut un strat alb care s a luat in timpul dusului iar azi s a lipit pielea de cap si daca incerc sa trag apar dureri destul de mari a inceput sa ma deranjeze si irite si cand urinez
am avut contact sexual si cu alta persoana anul trecut dar nu au aparut probleme am incercat sa aflu pe net ce poate sa fie dar nu mi dau seama
stiti ce poate sa fie?
5 comentarii
Ar putea fi o balanita micotica. Folositit crema miconazol de 2x/zi. Daca in 2-3 zile nu merge spre bine faceti un consult dermatologic.
Cum spune dn doctor se pare ca este o balanita, urmeaza indicatiile dinsei. Si ca sa intelegi pentru totdeauna nu te mai speli cu sapun pe gland pentru ca irita si-ti va aparea mai tot timpul, te speli cu apa calduta si ai sa vezi rezultatul. Numai bine.
multumesc
ursturimile au trecut si iritatiile dar vad ca a trecut intr o stare de fimoza cred din ce am citit decolare este posibila doar ca dupa decolare partea de sub capul penisului este sugrumata putin iar in continuare este normala forma tin sa mentionez ca am avut grija cu igiena nu am folosit geluri de dus sau sapunuri doar apa ca sa nu se mai irite
ce pot sa fac?
ursturimile au trecut si iritatiile dar vad ca a trecut intr o stare de fimoza cred din ce am citit decolare este posibila doar ca dupa decolare partea de sub capul penisului este sugrumata putin iar in continuare este normala forma tin sa mentionez ca am avut grija cu igiena nu am folosit geluri de dus sau sapunuri doar apa ca sa nu se mai irite
ce pot sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Bube rosii, nedureroase si umflatura pe penis
- 8bubite mici ca niste cosuri la baza penisului
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 2de 3 ani am pe capul penisului si in partea de jos niste mici bubite
- 3bubite rosii pe capul penisului care nu il dureau, nici nu il mancau.au disparut dupa 4-5 zile
- 16Iritatie pe capul penisului
- 291bubite la baza capului penisului
- 2Help! mi-au aparut niste bubite mici in capul penisului
- 10mici bubulite pe penis
- 3boala genitala sau urologica?
- 7bubite rosii mici pe penis
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 4Pete rosii pe penis
- 1Ce se intampla?
- 0Bubite mici, rosii pe capul penisului si piele uscata?
- 0Bubițe roșii și mici pe capul penisului
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 0Bubite rosi pe capul penisului, va rog ajutatima, sunt speriat
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis