Problema la penis

13-11-2020
lvu1
Nu este medic/terapeut
lvu1
buna ziua
zilele trecute mi au aparut bubite rosii pe capul penisului cu usoare usturimi zona inrosindu se cu inca un cm sub cap tin sa mentionez ca in urma cu doua zile sa apara asta am avut contact sexual neprotejat
dupa ce au disparut bubitele a aparut un strat alb care s a luat in timpul dusului iar azi s a lipit pielea de cap si daca incerc sa trag apar dureri destul de mari a inceput sa ma deranjeze si irite si cand urinez
am avut contact sexual si cu alta persoana anul trecut dar nu au aparut probleme am incercat sa aflu pe net ce poate sa fie dar nu mi dau seama
stiti ce poate sa fie?
5 comentarii
0
14-11-2020, ora 19:18
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Ar putea fi o balanita micotica. Folositit crema miconazol de 2x/zi. Daca in 2-3 zile nu merge spre bine faceti un consult dermatologic.
1
14-11-2020, ora 19:51
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cum spune dn doctor se pare ca este o balanita, urmeaza indicatiile dinsei. Si ca sa intelegi pentru totdeauna nu te mai speli cu sapun pe gland pentru ca irita si-ti va aparea mai tot timpul, te speli cu apa calduta si ai sa vezi rezultatul. Numai bine.
0
15-11-2020, ora 00:02
lvu1
Nu este medic/terapeut
lvu1
multumesc
ursturimile au trecut si iritatiile dar vad ca a trecut intr o stare de fimoza cred din ce am citit decolare este posibila doar ca dupa decolare partea de sub capul penisului este sugrumata putin iar in continuare este normala forma tin sa mentionez ca am avut grija cu igiena nu am folosit geluri de dus sau sapunuri doar apa ca sa nu se mai irite
ce pot sa fac?
1
15-11-2020, ora 22:14
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Sa te ungi zilnic cu alifie de galbenele.
0
16-11-2020, ora 14:30
lvu1
Nu este medic/terapeut
lvu1
alte creme sau alte modalitati mai sunt?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.