Pata rosie pe penis
Buna ziua,
am observat ca am o pata rosie pe penis. Este nedureroasa si nu stiu exact cand a aparut. In ultimele 3 luni am avut contacte sexuale neprotejata (cu o singura persoana). Din cate am citit, imi este teama sa nu fie sifilis. Pata nu seamana cu ceea ce am vazut eu pe internet ca fiind sancrul sifilitic si sper ca este o vanataie. Am uploadat o fotografie pe yahoo si va rog mult sa imi spuneti parea dumneavoastra.
http://pulse.yahoo.com/_MAEBXO7ZNX3DPGRRWND3ZM4B54/album/photos/199823
Va multumesc mult
C.
am observat ca am o pata rosie pe penis. Este nedureroasa si nu stiu exact cand a aparut. In ultimele 3 luni am avut contacte sexuale neprotejata (cu o singura persoana). Din cate am citit, imi este teama sa nu fie sifilis. Pata nu seamana cu ceea ce am vazut eu pe internet ca fiind sancrul sifilitic si sper ca este o vanataie. Am uploadat o fotografie pe yahoo si va rog mult sa imi spuneti parea dumneavoastra.
http://pulse.yahoo.com/_MAEBXO7ZNX3DPGRRWND3ZM4B54/album/photos/199823
Va multumesc mult
C.
1 comentarii
ba zimi si mie te rog ce ai facut ca si mie ami e frica de sifilis
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe capul penisului de ceva vreme si a inceput sa apara putin si pe preput
- 5Ciuperca... revenire :(
- 14pete rosii pe penis
- 7crapaturi la decalotare plus pete albe
- 3pata rosie penis
- 2Pata rosie sangeranda pe penis
- 0Penis erectie - pete rosii pe corp
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 1Pete rosii pe penis
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 1Pete rosii pe capul penisului
- 1Crăpături penis
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0pete rosii pe pielea penisului
- 1Penis - pata rosiatica s-a transformat in cojirea completa a pielii de pe cap
- 2Linie roșie pe capul penisului
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis