Puncte gri pe amigdala. Cancer?
Simptome de amigdalita, cu o amigdala umflată, durere la înghițire, febra(38) acum două săptămâni. Dupa trecerea febrei în prezent am rămas cu o amigdala umflată și cu puncte albe mici de culoare gri pe amigdala. Precizez că este a treia oară în această iarnă când fac amigdalita
Ce poate fi? Poate fi cancer?
Ce poate fi? Poate fi cancer?
3 comentarii
1. faptul ca ai pus acesta intrebare..asa..aiurea fara sa mai citesti aici pe forum.. despre amigdalita acuta, despre amigdalita cu caseum. ma face sa cred ca ai nevoie de un psiholog in primul rand si dupa de un medic de la gastrologie
2 fiindca cauza de ce faci amigdalite..si de ce ramane caseum in cripte.. este la niveul tractului digestiv... si la alimentatia Incorecta
3 mai citeste..asa.. cam o saptamana tot ce am mai scris pe forum..si dupa imi spui ce ai inteles..si ce trebuie sa faci ca sa nu se mai repete amigdaitele
2 fiindca cauza de ce faci amigdalite..si de ce ramane caseum in cripte.. este la niveul tractului digestiv... si la alimentatia Incorecta
3 mai citeste..asa.. cam o saptamana tot ce am mai scris pe forum..si dupa imi spui ce ai inteles..si ce trebuie sa faci ca sa nu se mai repete amigdaitele
Bună ziua! Am fost curioasă să văd ce răspunsuri ați oferit în situațiile asemănătoare, așadar am citit cateva din comentarii. Legat de acel reflux gastroesofagian, este posibil să existe în somn, așa cum spuneți, fără ca eu să-l simt?
I. L simte gatul. Cat Tu dormi. Și dimineața simți inflamația pe gat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 5Un bebelus cu mai multe probleme
- 5amigdalita in repetate randuri
- 3Cancer in gat
- 4unde sa apelez
- 2Micsorare amigdale Timisoara
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 1durere amigdala dreapta
- 18inecare in somn
- 3Puroi pe amigdale
- 2amigdale marite, rosu in gat, febra
- 1pofta de mancare
- 2Amigdalita cu puroi si stafilococ auriu - consecinte dupa tratament?
- 1Amigdalita acuta care nu cedeaza (Augmentin, Peniclina)
- 2Amigdalita inflamata
- 1Amigdalita ulcero-necrotica
- 0Amoxacilina si amigdalita.
- 0Nu stiu ce sa ma fac! Amigdalita flegmonoasa
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: