Puncte gri pe amigdala. Cancer?

08-04-2020
ema19
Nu este medic/terapeut
ema19
Simptome de amigdalita, cu o amigdala umflată, durere la înghițire, febra(38) acum două săptămâni. Dupa trecerea febrei în prezent am rămas cu o amigdala umflată și cu puncte albe mici de culoare gri pe amigdala. Precizez că este a treia oară în această iarnă când fac amigdalita
Ce poate fi? Poate fi cancer?
3 comentarii
0
09-04-2020, ora 09:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. faptul ca ai pus acesta intrebare..asa..aiurea fara sa mai citesti aici pe forum.. despre amigdalita acuta, despre amigdalita cu caseum. ma face sa cred ca ai nevoie de un psiholog in primul rand si dupa de un medic de la gastrologie
2 fiindca cauza de ce faci amigdalite..si de ce ramane caseum in cripte.. este la niveul tractului digestiv... si la alimentatia Incorecta
3 mai citeste..asa.. cam o saptamana tot ce am mai scris pe forum..si dupa imi spui ce ai inteles..si ce trebuie sa faci ca sa nu se mai repete amigdaitele
0
09-04-2020, ora 13:36
ema19
Nu este medic/terapeut
ema19
Bună ziua! Am fost curioasă să văd ce răspunsuri ați oferit în situațiile asemănătoare, așadar am citit cateva din comentarii. Legat de acel reflux gastroesofagian, este posibil să existe în somn, așa cum spuneți, fără ca eu să-l simt?
0
09-04-2020, ora 21:01
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
I. L simte gatul. Cat Tu dormi. Și dimineața simți inflamația pe gat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: