Amigdalita acuta nespecificata
Buna ziua. De 3 luni am senzatia de nod in gat/corp strain, gust neplacut parca de sulf, respiratie urat mirositioare (mentionez ca in ultimii 2 ani am suferit de multe afectiuni in zona nas-gat-urechi: sinuzite, amigdalite, otita micotica). am fost recent la medic si mi-a dat un set de analize: hemoleucograma, exudat faringian, exudat nazal, VSH, ASLO, helicobacter totul a iesit curat, analize bune, insa pe amigdale se observa pete albe si adesea elimin din gat pietricele alb-galbui cu miros neplacut. Deja devine o problema extrem de deranjanta. Recomandarea medicului a fost dezinfectant local/bucal si daca persista problema sa merg la operatie de extirpare a amigdalelor. Sincer inclin spre operatie, din totdeauna amigdalele au fost sensibile si se imbolnaveau usor iar acum si acele pietricele imi dau un disconfort enorm. As dori va rog a parere, un tratament.
5 comentarii
despre simptomele descrise am scris mult pe forum
exista un reflux gastro-esofagian si o alimentatie incorecta care intretine acele simptome
tre sa tratezi cauza.. nu simptomele
exista un reflux gastro-esofagian si o alimentatie incorecta care intretine acele simptome
tre sa tratezi cauza.. nu simptomele
Mentionez ca am o alimentatie sanatoasa, nu am probleme cu stomacul, nici arsuri, acid sau alte probleme. Respiratia neplacuta persista iar inca elimin pietricele albe din gat. Am incercat gargagra cu apa sarata si cu ceai de salvie.Daca ma uit la amigdale la lumina se observa pe ele pete si puncte albe, iar daca apas usor pe amigdale se observa cum din mai multe parti ies la suprafata acele pietricele albe urat mirositoare. Cum va spuneam medicul mi-a recomandat operatie de extirpare a lor.Este aceasta solutia in acest caz?
citeste ce am scris despre amigdalita cronica cu cazeum
sunt 3 cai de abordare
1. tratament
2 criptolizis cu radiofrecventa
3 operatia clasica
sunt 3 cai de abordare
1. tratament
2 criptolizis cu radiofrecventa
3 operatia clasica
Buna ziua Dl. Doctor. O intrebare va rog as avea. De 10 zile am fost operata, mi s-au extirpat amigdalele. Recuperarea este buna favorabila, inca nu s-au desprins crustele am inteles ca totul arata bine dar se vindeca mai greu. Nelamurirea mea este ca de cateva zile simt un gust ciudat in gura de acru. Orice mananc am impresia ca are gust acru, iar limba imi este foarte alba si incarcata. Care ar putea fi problema si cum se poate remedia?
gustul acru este de la indigestie sau reactie la medicamente a ficatului
mai atent cu mancarea si consuma multe lichide
mai atent cu mancarea si consuma multe lichide
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 11amigdalita sau faringita ?
- 28oare am amigdalita?
- 98amigdale urat mirositoare
- 4Cam de 1 an am amigdalita criptica cazenoasa care ma deranjeaza doar prin mirosul care il are
- 5amigdale umflate cam de 2 saptamani
- 3amigdalita
- 4Amigdalita cronica
- 11Amigdalita
- 3Cancer in gat
- 1operatie amigdale
- 10puncte albe pe amigdala stanga...
- 3Amigdalita fara febra sau alte simptome
- 3Amigdale asimitrice, granulom pe amigdala dreapta, care este mai mare
- 1Amigdale cu puroi
- 2Amigdale umflate
- 1Amigdalita !
- 1Amigdalita acuta
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
- 3Probabil amigdalita sau abces?
Mai multe informații despre: Amigdalita acuta amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: