Amigdalita inflamata

Bună seara de 1 luna am amigdalita inflamata și apar puncte galbene pe ele dar de 1 săptămâna am observat ca am o crăpătura pe amigdalita și s-a rupt puțin din ia ce sa fac! Nu vreau sa ma operez (acum iau ampicilina și îmi dau cu spray pt gat)
2 comentarii

1 antibiotic..se ea pentru amigdalita acuta
2 problemele care dureaza mai mult de 3 saptamani..de ja e o problema cronica, provocata de un reflux gastro esofagian..si antibioticul face si mia rau tractului digestiv
3 citeste pe forum Romedic.. tot ce gasesti despre Amigdalita cu Caseum, Amigdalita hipertorfica
2 problemele care dureaza mai mult de 3 saptamani..de ja e o problema cronica, provocata de un reflux gastro esofagian..si antibioticul face si mia rau tractului digestiv
3 citeste pe forum Romedic.. tot ce gasesti despre Amigdalita cu Caseum, Amigdalita hipertorfica

Va mulțumesc frumos pentru răspuns vad ca azi s-a mai desumflat puțin o zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu am nimic la valul palatin iar despre amigdala linguala crede mai mult ca sigur ca e doar o amigda
- 7ASLO si amigdalele
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 4Amigdale sublinguale tratament
- 6amigdala dreapta marita la copil de 5 ani.
- 4Amigdale inflamate
- 2Sa-mi scot amigdalele?
- 3Puroi pe amigdale
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 2Micsorare amigdale Timisoara
- 3punct alb - amigdala
- 1Amigdala inflamata..analize bune
- 2Amigdalita cronica cazeoasa
- 1Amigdalita
- 2Amigdalită cronică
- 2Amigdalele umflate.
- 2Ma doare amigdala dreapta
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
Mai multe informații despre: amigdalele amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: