Puncte albe in gat
De la o vreme mi-au aparut in gat niste puncte (sau pete) alb/galbui care se desprind si apar ca niste mici buchetele cu un miros ingrozitor. Ceea ce ma ingrozeste este faptul ca au inceput sa se inmulteasca. Nu ma dor, doar jeneaza la inghitit, insa din cauza lor am o halena groaznica. Va rog din suflet, ajutati-ma cu sfaturi!
4 comentarii
Un consult la ORL.. o sa te ajute sa stii sigur ce ai.. si cum se trataeaza !
Pt. bularca!!! Buna, sa stii ca si mie mi s-a intamplat chestia asta, dar nu am dat importanta...de undeva din amigdale ies chestiile astea si ulterior se refac..foarte bizar. Daca afli ce ai, da-mi si mie de veste...eu sunt satula de doctori, nu ma mai duc. Merci!!!
Au trecut cativa ani, iar eu nu mi-am rezolvat problema ORL. Dr ORL-ist mi-a spus ca in gatul meu se depun celule moarte si nu e nicio problema. Eu am gastrita si am observat ca din cauza ei am problemele cu gatul. Sunt tare disperata, mai ales ca am facut tratamente pentru stomac, tot felul de tratamente pentru gat si sunt tot mai rau. Ajutooor va rog!
1. ai citit ce recomand pentru probleme cu stomacul si faringele...aici pe forum ?
2. faci poze cu gatul..sa vad unde e problema..pe amigdale sau faringe..si ataeezi pizele pe adresa mea pe hotmail
-
2. faci poze cu gatul..sa vad unde e problema..pe amigdale sau faringe..si ataeezi pizele pe adresa mea pe hotmail
-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri de gat copil 2 ani
- 4durere gat si vajait in ureche
- 11De aprox 4 ani avea o durere de gat dar la exudat nu iesea nimic anormal
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 4probleme cu gatul
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 3durere in gat
- 2ureche infundata si durere de gat
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 1Amigdale, durere de gat
- 2dureri de git
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 2Durere in gat de mai bine de o saptamana!
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 2Durere in gat
- 1Dureri cand intorc gatul stanga-dreapta
- 0Sputa galbuie noaptea si durere de gat
- 3Durere de gat si ureche ce persista de mai bine de 1 luna..
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: