De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala

13-09-2008
lorena_dutu
Nu este medic/terapeut
lorena_dutu
Buna ziua!De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala.Acum o luna jum am inceput sa am dureri f mari, respiratie f grea si probleme in deglutitie.Am fost la orl si mi s-a dat tratament :pe baza de calmante antiiflamatoare si antibiotice.Acest tratament mi-a diminuat putin din durere.Acum 3 sapt a inceput sa imi amorteasca gatul si am dureri si amorteli de spate si maini si de cateva zile durerea a ajuns si in picioare.Am facut analizele si mi-au iesit bine(cu exudat.tot ce mi-a zis de la orl)Eu unt convinsa ca acete simptome care au aparut(dureri de spate...)au legatura cu gatul, insa doctori zic ca nu si ma paseaza de la unii la altii(am fost la neurologie, endocrinologie, interne, stomatolog).Sunt f speriata sa nu am ceva grav la gat, avand in vedere ca am si fumat 8 ani.Am uitat sa precizez caam o mica rana in cerul gurii si cateva afte pe buze si obraji.Astept raspuns.!
3 comentarii
0
16-09-2008, ora 00:00
Kurt
Nu este medic/terapeut
Kurt
Buna, si eu am aceleasi simptome...
Am mai redus nr. de tigari dar tot persista durerea aceea insuportabila, la analize nu m-am dus inca...
Oricum am inceput sa imi dau cu Hexoral Spray pe care il aveam prin casa de cand l-am cumparat pentru fetita mea...dar cand imi dau cu el mai tare ma ustura...Eu nu am dureri de spate sau amorteli dar si pe mine ma cam sperie durerea asta...mai mult usturime.
0
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Buna seara!
Ca si investigatie..ati facut un tranzit baritat esofagian?
o ecografie gastrica? sau o endoscopie gastrica?
0
Kurt
Nu este medic/terapeut
Kurt
eu nu am fost inca la analize din lipsa de timp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratament și remedii pentru răgușeală
  • Cercetătorii au evaluat eficiența lidocainei pentru durerile cervicale
  •