De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala
Buna ziua!De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala.Acum o luna jum am inceput sa am dureri f mari, respiratie f grea si probleme in deglutitie.Am fost la orl si mi s-a dat tratament :pe baza de calmante antiiflamatoare si antibiotice.Acest tratament mi-a diminuat putin din durere.Acum 3 sapt a inceput sa imi amorteasca gatul si am dureri si amorteli de spate si maini si de cateva zile durerea a ajuns si in picioare.Am facut analizele si mi-au iesit bine(cu exudat.tot ce mi-a zis de la orl)Eu unt convinsa ca acete simptome care au aparut(dureri de spate...)au legatura cu gatul, insa doctori zic ca nu si ma paseaza de la unii la altii(am fost la neurologie, endocrinologie, interne, stomatolog).Sunt f speriata sa nu am ceva grav la gat, avand in vedere ca am si fumat 8 ani.Am uitat sa precizez caam o mica rana in cerul gurii si cateva afte pe buze si obraji.Astept raspuns.!
3 comentarii
Buna, si eu am aceleasi simptome...
Am mai redus nr. de tigari dar tot persista durerea aceea insuportabila, la analize nu m-am dus inca...
Oricum am inceput sa imi dau cu Hexoral Spray pe care il aveam prin casa de cand l-am cumparat pentru fetita mea...dar cand imi dau cu el mai tare ma ustura...Eu nu am dureri de spate sau amorteli dar si pe mine ma cam sperie durerea asta...mai mult usturime.
Am mai redus nr. de tigari dar tot persista durerea aceea insuportabila, la analize nu m-am dus inca...
Oricum am inceput sa imi dau cu Hexoral Spray pe care il aveam prin casa de cand l-am cumparat pentru fetita mea...dar cand imi dau cu el mai tare ma ustura...Eu nu am dureri de spate sau amorteli dar si pe mine ma cam sperie durerea asta...mai mult usturime.
Buna seara!
Ca si investigatie..ati facut un tranzit baritat esofagian?
o ecografie gastrica? sau o endoscopie gastrica?
Ca si investigatie..ati facut un tranzit baritat esofagian?
o ecografie gastrica? sau o endoscopie gastrica?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 11De aprox 4 ani avea o durere de gat dar la exudat nu iesea nimic anormal
- 8Raguseala persistenta
- 4ma doare gatul
- 19laringita
- 3Durere ciudata de gat.
- 3Durere umar + gat
- 0Raguseala la copil de 2 ani si 9 luni
- 1Durere gat pulsativa
- 4Poate fi cancer la gat?
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 2Spute cu sange, raguseala, ameteli
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 2raguseala la bebelus
- 2Durere in gat de mai bine de o saptamana!
- 1Voce ragusita de 4 saptamani.
- 1Dureri de ceafa si gat
- 17Durere in gat de 3 luni
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
Mai multe informații despre: Durere de gat Raguseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: