Punct rosu pe frunte, de aprox. o saptamana

Buna ziua! De aproximativ o saptamana mi-a aparut pe o parte a fruntii o umflatura mica plina de sange.Cand a rupt-o a inceput sa sangereze foarte tare debia reusind sa opresc sangele cu un leucoplast. Acum a devenit ceva mai mare.
Este ca o alunita dar plina de sange.
As vrea sa stiu si eu ce este si ce trebuie facut.
Multumesc anticipat!
Este ca o alunita dar plina de sange.
As vrea sa stiu si eu ce este si ce trebuie facut.
Multumesc anticipat!
4 comentarii

buna ziua! cum pot sa scap de PREDINSON, am devenit dependent de el.Sunt bolnav de astm bronsic alergic, de cati-va ani buni.Astept cu mare interes un raspuns.VA MULTUMESC.

Cosmin956,
Poate ai un hemangiom, deci nu e indicat sa-l mai chinui! Mergi la dermatolog sa-l vada "pe viu" pentru a confirma ce este si sa-ti dea ceva daca e cazul.
Sanatate!
Poate ai un hemangiom, deci nu e indicat sa-l mai chinui! Mergi la dermatolog sa-l vada "pe viu" pentru a confirma ce este si sa-ti dea ceva daca e cazul.
Sanatate!

jonyy,
Posteaza intrebarea pe prima pagina, aici nu-l poate vedea cineva care stie ceva despre asta, , , , Alege categoria de pe prima pagina si acolo, la aduaga intrebarea, scrii mesajul.
Posteaza intrebarea pe prima pagina, aici nu-l poate vedea cineva care stie ceva despre asta, , , , Alege categoria de pe prima pagina si acolo, la aduaga intrebarea, scrii mesajul.

Nu, nu este un hemangiom deoarece m-am uitat cum arata si nu prea seamana. E mic de tot, si cred ca e un vas de sange ceva, pentru ca atunci cand il rup curge sange destul de mult si se opreste cu greu, dar nu prea ma pricep.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7iritatie a tenului!
- 4Ten cu aspect gaurit pe pometi!!!
- 6Simt ca imi ia fata foc
- 6ten gras: zona fruntii si a nasului
- 9dermatita seboreica pe fata
- 3Ten iritabil la soare
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 6fata umflata, dupa ce am facut 3 infiltratii cu diprophos, am luat 2 flamexin si 2 midocalm
- 7Ten foarte imbatranit la 22 ani
- 2iritatie pe fata
- 7Tensiune musculara la nivelul fetei, gatului, spatele urechilor
- 0ten cu probleme
- 0de la Isotrexin mi s-a inrosit pielea in jurul ochilor
- 3Sebum, dermatita periorala si alte probleme cu tenul
- 6de ceva vreme am fata plina de cosuri mari si dureroase
- 3Pete rosii la nivelul fetei, fara mancarime
- 0Descuamare ten - alergie?
- 0Boala de piele? (POZA)
- 1Pori deschisi pe fata
Mai multe informații despre: tenul