colonul iritabil?

sal
am 28 de ani si am cACESTE simptome.:, durere abdominala fosa ilica dreapta (dureri aproape permanente), balonari, greata uneori, dureri de cap in zona tamplelor, OBOSEALA, stare de lesin (rar), dureri de spate uneori, si nu stiu daca are legatura dar ma mai doare-amorteste si piciorul drept.destul de multe simptome si fff enervante
mi-am facut o gramada de analize, endoscopie, colonoscopie, ecografir.mi sa pus diagnosticul de colon iritabil.
doar colon iritabil sa fie????
pls HELP
am 28 de ani si am cACESTE simptome.:, durere abdominala fosa ilica dreapta (dureri aproape permanente), balonari, greata uneori, dureri de cap in zona tamplelor, OBOSEALA, stare de lesin (rar), dureri de spate uneori, si nu stiu daca are legatura dar ma mai doare-amorteste si piciorul drept.destul de multe simptome si fff enervante
mi-am facut o gramada de analize, endoscopie, colonoscopie, ecografir.mi sa pus diagnosticul de colon iritabil.
doar colon iritabil sa fie????
pls HELP
1 comentarii

Din cate stiu, cam tot ce spui mai putin durerea si amorteala de picior ar putea fi reglate printr-o cura de detoxifiere - merita incercat macar, zic eu.
Pt amorteala picioreului - consulta un ortoped sau neurolog.
Pt colon iritabil - gasesti multe info pe net, dar ce e clar e ca dieta influenteaza ENORM cum te simti daca ai afectiunea asta. Ia ceva supliemnte pe baza de tarate de psyllium si argila, regleaza tranzitul intestinal, ai grija ce (dar si CUM si CAND) mananci.
Pt amorteala picioreului - consulta un ortoped sau neurolog.
Pt colon iritabil - gasesti multe info pe net, dar ce e clar e ca dieta influenteaza ENORM cum te simti daca ai afectiunea asta. Ia ceva supliemnte pe baza de tarate de psyllium si argila, regleaza tranzitul intestinal, ai grija ce (dar si CUM si CAND) mananci.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 5Rinichi ptozat sau intestin inflamat?
- 8scaun putin decolorat
- 2Colon iritabil sau colita?
- 5greata permanenta indiferent daca mananca sau nu...
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 8Ulcer duodenal si sindromul colonului iritabil
- 1Colon iritabil, umflatura sub sân care se agraveaza
- 3Colon Iritabil?
- 9Colon iritabil?
- 0Colon iritabil?
- 4Colon iritabil - simptome și tratament
- 4Colon iritabil sau poate fi ceva mai grav
- 4Probleme digestive posibil colon iritabil
- 2Probleme cu absorbtia, slabire, probleme dentare
Mai multe informații despre: Colonul iritabil