colonul iritabil?
sal
am 28 de ani si am cACESTE simptome.:, durere abdominala fosa ilica dreapta (dureri aproape permanente), balonari, greata uneori, dureri de cap in zona tamplelor, OBOSEALA, stare de lesin (rar), dureri de spate uneori, si nu stiu daca are legatura dar ma mai doare-amorteste si piciorul drept.destul de multe simptome si fff enervante
mi-am facut o gramada de analize, endoscopie, colonoscopie, ecografir.mi sa pus diagnosticul de colon iritabil.
doar colon iritabil sa fie????
pls HELP
am 28 de ani si am cACESTE simptome.:, durere abdominala fosa ilica dreapta (dureri aproape permanente), balonari, greata uneori, dureri de cap in zona tamplelor, OBOSEALA, stare de lesin (rar), dureri de spate uneori, si nu stiu daca are legatura dar ma mai doare-amorteste si piciorul drept.destul de multe simptome si fff enervante
mi-am facut o gramada de analize, endoscopie, colonoscopie, ecografir.mi sa pus diagnosticul de colon iritabil.
doar colon iritabil sa fie????
pls HELP
1 comentarii
Din cate stiu, cam tot ce spui mai putin durerea si amorteala de picior ar putea fi reglate printr-o cura de detoxifiere - merita incercat macar, zic eu.
Pt amorteala picioreului - consulta un ortoped sau neurolog.
Pt colon iritabil - gasesti multe info pe net, dar ce e clar e ca dieta influenteaza ENORM cum te simti daca ai afectiunea asta. Ia ceva supliemnte pe baza de tarate de psyllium si argila, regleaza tranzitul intestinal, ai grija ce (dar si CUM si CAND) mananci.
Pt amorteala picioreului - consulta un ortoped sau neurolog.
Pt colon iritabil - gasesti multe info pe net, dar ce e clar e ca dieta influenteaza ENORM cum te simti daca ai afectiunea asta. Ia ceva supliemnte pe baza de tarate de psyllium si argila, regleaza tranzitul intestinal, ai grija ce (dar si CUM si CAND) mananci.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Probleme digestive?
- 21dureri in partea stanga jos
- 8scaun putin decolorat
- 30Colon iritabil - tratament naturopat
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 1Boala colonului iritabil
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 4ganglioni, mancarime, panica
- 2Sindrom de colon iritabil
- 10colon iritabil + borborisme
- 3Colon iritabil sau ceva mai grav?