colonul iritabil?
sal
am 28 de ani si am cACESTE simptome.:, durere abdominala fosa ilica dreapta (dureri aproape permanente), balonari, greata uneori, dureri de cap in zona tamplelor, OBOSEALA, stare de lesin (rar), dureri de spate uneori, si nu stiu daca are legatura dar ma mai doare-amorteste si piciorul drept.destul de multe simptome si fff enervante
mi-am facut o gramada de analize, endoscopie, colonoscopie, ecografir.mi sa pus diagnosticul de colon iritabil.
doar colon iritabil sa fie????
pls HELP
am 28 de ani si am cACESTE simptome.:, durere abdominala fosa ilica dreapta (dureri aproape permanente), balonari, greata uneori, dureri de cap in zona tamplelor, OBOSEALA, stare de lesin (rar), dureri de spate uneori, si nu stiu daca are legatura dar ma mai doare-amorteste si piciorul drept.destul de multe simptome si fff enervante
mi-am facut o gramada de analize, endoscopie, colonoscopie, ecografir.mi sa pus diagnosticul de colon iritabil.
doar colon iritabil sa fie????
pls HELP
1 comentarii
Din cate stiu, cam tot ce spui mai putin durerea si amorteala de picior ar putea fi reglate printr-o cura de detoxifiere - merita incercat macar, zic eu.
Pt amorteala picioreului - consulta un ortoped sau neurolog.
Pt colon iritabil - gasesti multe info pe net, dar ce e clar e ca dieta influenteaza ENORM cum te simti daca ai afectiunea asta. Ia ceva supliemnte pe baza de tarate de psyllium si argila, regleaza tranzitul intestinal, ai grija ce (dar si CUM si CAND) mananci.
Pt amorteala picioreului - consulta un ortoped sau neurolog.
Pt colon iritabil - gasesti multe info pe net, dar ce e clar e ca dieta influenteaza ENORM cum te simti daca ai afectiunea asta. Ia ceva supliemnte pe baza de tarate de psyllium si argila, regleaza tranzitul intestinal, ai grija ce (dar si CUM si CAND) mananci.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sindrom de colon iritabil?
- 9Cum scapi de gandul la boala?
- 6colon iritabil si tin in continuu tratament dar degeaba nu-mi revin
- 30Colon iritabil - tratament naturopat
- 7Intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc
- 1cum sa tratam colonul iritabil
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 2Amitripilina si xanax
- 1am de circa 2 ani colon iritabil
- 1Poate fi vorba de colon iritabil ?
- 5tranzit intestinal radical schimbat, din senin
- 0Bună seara sau Bună dimineața!
- 8Ulcer duodenal si sindromul colonului iritabil
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 9Colon iritabil?
- 6Va rog ajutați mă cu un sfat... durere in partea dreapta, greață de la stomac și diaree
- 4Disconfort rectal din cauza scaunelor dese
- 0Colon iritabil
Mai multe informații despre: Colonul iritabil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: