Psoriazis de vreo sase ani

11-02-2010
Emmanuel
Nu este medic/terapeut
Emmanuel
Buna, am Psoriazis de vreo 6 ani de la varsta de 12 ani, (pe genunchi, coate, glezna si la o incheietura de la mana unde am avut mana fracturata) am fost la dermatologie si doctorul mi-a recomandat o crema... Dermovate.O folosesc de atunci dar pot sa zic ca numai Vara isi face mai bine efectul deoarece e clima mai favorabila... as dori si eu detali despre alt tratament, alta crema care se foloseste pt.psoriazis, care sa dea acelasi efect ca si crema dermovate vara.:) adica petele se albesc si iau forma pieli.Mai am o problema cu pete albe pe spate.. si pe piept.. vara cand stau la soare si ma bronzez se vad petele dar iarna nu se vad..:) am fost la dermato si mia spus ca am Pitiriazis( ciuperci cum le mai zicea ea).. dar in fiecare vara imi apar.. ce trebe sa fac sa nu dispara de tot.

Va multumesc!
5 comentarii
0
11-02-2010, ora 20:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salut Emmanuel,
uite aici o crema care functioneaza :
http://forum.romedic.ro/prod/O_crema_care_functioneaza_la_psoriazis_si_neurodermita_!!!_038636.html
Dermovate nu este deloc o crema buna.
Uite cum poti sa faci daca nu poti sa cumperi aceea crema (se gaseste cred numai in Germania)
Cumperi fiole de vitamina B12 de la farmacie si te dai cu putin din solutia din fiole pe locurile cu probleme.
Dupa ce s-a absorbit solutia in pielea te ungi cu ulei de masline virgin (presat la rece) sau cu ulei de avocado (daca gasesti). Aici in forum mai este o doctorita care testeaza aceeasi metoda.
Mai exista si o solutie homeopata pt. psoriazis.
0
11-02-2010, ora 21:12
Emmanuel
Nu este medic/terapeut
Emmanuel
Multumesc.
0
11-02-2010, ora 21:22
Emmanuel
Nu este medic/terapeut
Emmanuel
Ai putea sa imi dai detali unde se gaseste crema in Germania.. adica daca se gaseste in majoritatea farmaciilor din Germania??ca vara asta probabil daca o sa am timp ma duc in Germania nu neaparat pentru crema dar daca tot sunt pe acolo sa incer si crema "Regividerm".Multumesc
0
11-02-2010, ora 21:32
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
pai daca citesti articolul dinainte sunt 2 linkuri unde se poate comanda din internet si probabil ca o
poti comanda si de la orice farmacie.
0
11-02-2010, ora 21:37
Emmanuel
Nu este medic/terapeut
Emmanuel
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Proteinele microflorei bacteriene de la nivelul pielii pot oferi protecție împotriva unor boli
  • Pierderea în greutate ar putea ameliora simptomele psoriazisului
  • FDA a aprobat un nou medicament împotriva psoriazisului
  • Psoriazisul ar putea fi prevenit cu extractul de vanilie artificial
  • Tratamentul psoriazisului cu inhibitori PDE4
  • Activitatea fizică redusă este asociată cu un risc crescut de psoriazis
  •