psoriazis de 14 ani
buna ziua!am 26 ani si am psoriazis de 14 ani si as dori sa imi dati o parere pt matreata din cap.(nu e chiar o matreata sunt ca niste denivelari cu matreata care daca le rup se fac ca matreata si ramane rosu si ma manaca)pe restul corpului am dar cate una doua nu multe la ca inceput.as dori un sfat sau tratament.va multumesc frumos o zi buna p.s. am folosit kertyol si nu am vazut nici un rezultat
4 comentarii
Buna ziua,
Daca atveti intr-adevar psoriazis, pentru scalp exista o serie de solutii care v-ar putea ajuta (ex Diprosalic solutie, Elosalic solutie, Xamiol gel). Exista si sampon special ( Kertyol PSO)
Numai bine,
Daca atveti intr-adevar psoriazis, pentru scalp exista o serie de solutii care v-ar putea ajuta (ex Diprosalic solutie, Elosalic solutie, Xamiol gel). Exista si sampon special ( Kertyol PSO)
Numai bine,
solutiile trebuie aplicate pe zone direct nu?dar e cam scump samponul, ca am folosit kertyol ps si nu prea se vedea vreo diferenta...ma gandeam la ceva mai naturist daca se poate.va multumesc din suflet
Diprosalic solutie trebuie aplicat direct pe leziune de 2 ori pe zi. Nu este scump.
Numai bine,
Numai bine,
buna seara!am fost acum 2 saptamani la o piscina si ma-m ales o o mancarime in coltul ochilor (la punguta lacrimala) de ma scarpin pana se inrosesc ochii, si stranut.ca si cum as fi racita...dar nu am nici un fel de durere.am luat netacine si nostamine si nici un rezultat.spuneti-mi si mi-e un tratament ceva eficient.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Psoriazis si alte boli de piele rezolvate cu ajutorul plantelor medicinale
- 10Cojirea pielii pe degete
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 21sampoane pentru intretinerea psoriazisului de scalp
- 2PSORIAZIS- Lampa UVA
- 2Psoriazis - noutati
- 12unghii cu gel - psoriazis si vitiligo, este voie??
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 1exfolierea pielii de pe coate, antebrate degete.psoriazis?
- 2Am un inceput de psoriazis
- 4Pentru psoriazis e bun tratamentul cu Ustekinumab?
- 0Matreata abundenta, ce recomandati?
- 2Psoriazis.. Boala oribila de care nu mai scapi. S-au scapi?
- 47Cum am scapat de psoriazis
- 1Psoriazis
- 0Hidradenita supurativa
- 2Psoriasis
- 3Ce tip de mătreață am si cum o pot trata?
Mai multe informații despre: Psoriazisul Matreata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: