Sensiblitate non-celiaca la gluten psoriazis tiroidita osteoartrita psihoza depresie

26-10-2022
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Salutare!

Imi poate recomanda cineva teste intolerante alimentare mai precis pt sensiblitate non-celiaca la gluten?

Vad tot felul de sisteme/metode de tipul:
- Transilvania Healing Centre,
- sau de la nutritionist Raluc Schachter un sistem din SUA Analiza gastro-intestinala GI EcologiX,
- sau ImuPRO Screen recomandat de Ruxandra Canarache, medic rezident diabet și boli de nutriție.

Si sunt cam confuza, sunt destul de costisitoare. dar mi-ar placea sa am si niste analize clare.

Nici topicul asta nu prea stiu unde sa il pun pe forum. L-am deschis si pe zona de Tulburari psihice pt ca am avut si un episodul psihotic dupa descoperirea tiroditiei si apoi am facut depresie. Mai am si osteoartrita si psoriazis unghial. Deci un fond autoimun puternic.

Mentionez ca am tinut vreo 4 ani dieta fara gluten si mi-au scazut anticorpii de tiroida. Dar nu am manifestari violente la ingerarea glutenului de tipul: voma, diaree, dureri de cap sau dureri de oase, doar atat ca eram mai slabuta si nu ma balonam asa des,

Puteti face va rog recomandari?

Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Proteinele microflorei bacteriene de la nivelul pielii pot oferi protecție împotriva unor boli
  • Pierderea în greutate ar putea ameliora simptomele psoriazisului
  • FDA a aprobat un nou medicament împotriva psoriazisului
  • STUDIU: Este glutenul cauza reală a sensibilității la gluten?
  • Psoriazisul ar putea fi prevenit cu extractul de vanilie artificial
  • Fumatul și patologia tiroidiană
  • Tratamentul psoriazisului cu inhibitori PDE4
  • Ești „nutricondriac”?
  • Sensibilitatea la gluten non-celiacă
  •