psoriazis?!

69 comentarii 1 2 3
0
06-05-2010, ora 21:00
alinavio
Nu este medic/terapeut
alinavio
Buna Ziua, as dori sa va intreb si eu ceva, sunt o persoana cu un ten foarte gras, atat parul care mi se ingrasa foarte repede, cat si fata.Am un ten slab acneic, fara puncte negre sau alte iritatii, dar nu mai stiu ce sa folosesc, caci de la varsta de 14 ani am tot incercat tot feluri de creme, masti, mai ales cele din comert cat si de la plafar, cat si ceaiuri, gen trei frati patati. V-as multumi din sulfet daca mi-ati spune cam ce as mai putea folosi.Am auzit de apele termale si de crema Bioderma, dar nu stiu ce sa fac?Va multumesc anticipat...!!
0
16-05-2010, ora 11:38
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca sunteti de sex feminin, ar trebui sa faceti o ecografie de ovare pentru a vedea daca nu aveti chisturi.
0
05-08-2010, ora 00:27
costy28
Nu este medic/terapeut
costy28
Buna ziua, as avea si eu niste nelamuriri:
de cateva zile a inceput sa am mancarimi urmate de aparitia unor pete rosii la nivelul mainilor in special si la picioare la nivelul tibiei portiune de 5 cm ceva de genul (seara apar de obicei mancarimile) am aratat aceste pete doctoritei de la inteprinderea unde lucrez si mi-a dat sa cumpar o crema dermovate (dupa ce mi-am dat cu crema aceasta pe maini au inceput sa dispara) fara sa imi spuna de ce sufar apoi am citit ca dermovate este folosit pentru psoriazis este posibil sa am asa ceva? mentionez ca lucrez intr-un mediu nu prea curat si transpir abundent, petele rosii pot sa dispara si la psoriazis fara sa se cojeasca? sau e musai sa se cojasca deoarece la mine nu s-au cojit desi nu a trecut decat cateva zile as atasa cateva poze daca as putea cum va multumesc
0
15-08-2010, ora 17:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Dermovate nu este folosit doar in psoriazis!!
Sunt o multime de alte boli tratate cu acest medicament.
0
06-11-2010, ora 15:46
andreip2010
Nu este medic/terapeut
andreip2010
as dori cateva amanunte in legatura cu tratamentul bio al psoriazisului referitor la efectele negative, reactii adverse (daca sunt), durata tratamentului si ce implica el.Informatiile ce le-am gasit pe net se rezuma la cateva cuvinte si cum am vazut ca dumneavoastra recomandati acest tratament sper sa capat niste informatii care sa ma ajute sa iau o decizie sa urmez un astfel de tratament.
Va multumesc, in numele meu si al tuturor ce va scriu, pentru sfaturi
0
10-11-2010, ora 17:44
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu imi amintesc sa fi recomandat tratament "bio" in psoriazis !!!
0
30-12-2010, ora 17:41
lazar oana
Nu este medic/terapeut
lazar oana
mie la psoriazis mi-a dat super complex b si crema cu smirna.imi puteti raspunde daca este bun?si in locurile cu roseata parul a disparut sau sunt fire unite intr-oradacina de par.nu pot sa-mi explic asta.si nici nu stiu daca pe portiunea fara par o sa mai apara par.va multumesc pt raspuns.
0
31-03-2023, ora 14:29
Stef85
Nu este medic/terapeut
Stef85
Buna ziua, cat de eficient este tratamentul.biologic?Vindeca psoriazisul sau doar il trateaza? Multumesc
0
28-03-2024, ora 14:23
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Este posibil să suferi de psoriazis, dar este important să consulți un dermatolog pentru a primi un diagnostic precis și un plan de tratament adecvat. Comunică simptomele tale și îngrijorările tale cu medicul pentru o evaluare corectă și un tratament eficient. Evită să te scarpini pe piele și încearcă să folosești produse recomandate pentru scalp și piele pentru a calma mâncărimea și a reduce cojile.
Adaugă un comentariu / răspuns
69 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.