Posibil Iritatie cu mancarimi
Buna seara!
Am contactat in jur de 4 medici dermatologi in cursul zilei de azi, nu am reusit sa ajung la nicio solutie din diferite motive. ba ca medicul pleaca la munte azi si nu are timp sa ma consulte, ba ca nu consulta fara programare.etc. Inteleg pe toata lumea, doar ca nu stiu ce sa fac si in tara asta daca nu ai programare poti sa mori, sau cel putin asa am impresia din cauza unora dintre noi.
Am contactat o iritatie/ciuperca (nici nu stiu ce este) in ultimele 2 zile care se intinde si ma mananca groaznic. Am cumparat niste papuci recent de la un "bazar"/taraba, de pe plaja si cred ca am luat ceva de la ei, apoi a doua zi am umblat pe un santier in lucru cu foarte mult praf si am observat ca mi s-a intins foarte repede zona rosie. In poza se poate vedea o zona unde m-am scarpinat cam mult si s-a facut coaja.
Imagini:
https://imgur.com/a/cKJQ9Hk
Astept o sugestie/raspuns. Va multumesc anticipat.
Am contactat in jur de 4 medici dermatologi in cursul zilei de azi, nu am reusit sa ajung la nicio solutie din diferite motive. ba ca medicul pleaca la munte azi si nu are timp sa ma consulte, ba ca nu consulta fara programare.etc. Inteleg pe toata lumea, doar ca nu stiu ce sa fac si in tara asta daca nu ai programare poti sa mori, sau cel putin asa am impresia din cauza unora dintre noi.
Am contactat o iritatie/ciuperca (nici nu stiu ce este) in ultimele 2 zile care se intinde si ma mananca groaznic. Am cumparat niste papuci recent de la un "bazar"/taraba, de pe plaja si cred ca am luat ceva de la ei, apoi a doua zi am umblat pe un santier in lucru cu foarte mult praf si am observat ca mi s-a intins foarte repede zona rosie. In poza se poate vedea o zona unde m-am scarpinat cam mult si s-a facut coaja.
Imagini:
https://imgur.com/a/cKJQ9Hk
Astept o sugestie/raspuns. Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Trimiteti pozele pe E-mail la Laserderm CLINIQUE.
Dr. Corneliu Dobre
Dr. Corneliu Dobre
Deja aproape ca am scapat de ea. Multumesc frumos de ajutor, Dr. Dobre!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite ca niste piscaturi de tantari
- 3mancarimi insuportabile in diverse locruri
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 4mancarimile pe sistem nervos
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 13ati gasit tratamentul?
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 5Furnicaturi si mancarimi in piele
- 4mancarime piele
- 5mancarimi durerose pe solduri
- 3pe decolteu si gat o iritatie/alergie mi-a aparut o iritatie care imi provoaca si mancarime
- 0Bubite mici care se transforma in basicute, ce poate sa fie?
- 1Mancarimi de piele
- 2Mamcarime in jurul gatului si a decolteului
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 1Mâncărimi de piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: