Produsele pentru slabit - vreau parerea unui doctor
m-am saturat sa tot aud despre produse ptr slabit si toate chinezesti.dar ce au domnle chinezii astia?este buna pana la urma pastila de slabit sau nu? de ex lida daidaihua ca despre asta am auzit mai des...si am o intrebare care ma macina. aceste paastile reduc efectul anticonceptionalelor? ptr k am vazut k scrie p ele A NU S ADMINISTRA IN PARALEL CU ALT TRATAMENT DE ORICE NATURA. astept un raspuns.va multumesc frumos.
17 comentarii
draga, eu am luat superslim chinezesti si da, au fost foarte bune. si nu reduc eficacitatea anticonceptionalelor. e decizia ta daca vrei sa iei pastile de slabit chinezesti. si de ce atatea "chinezarii" ? pentru k sunt cele mai bune! (din "domeniul asta" si te asigur, k de altele nu ai sa fii multumita).
Vezi de treaba cu pastilele de slabit ! Pune mana si fa-ti o alimentatie adecvata, ca sunt destule pe internet, si nu te mai lua dupa ce tot ce aduc din afara, ca e bun.
Sunt o porcarie, fratele meu era sa moara din niste pastile de slabit ! Si din de-astea "CHINEZESTI"'!
Faci ce vrei e viata ta si corpul tau, dar asta e sfatul meu si oricum e mai bun decat pastilele de slabit !
Sunt o porcarie, fratele meu era sa moara din niste pastile de slabit ! Si din de-astea "CHINEZESTI"'!
Faci ce vrei e viata ta si corpul tau, dar asta e sfatul meu si oricum e mai bun decat pastilele de slabit !
superslim nu au efect/ am luat revalid si in 15 zile am slabit 5 kg
maria magdalena!!! ai inebunit???esti proasta sau te faci?? saraca de tine.nici nu stii ce e revalid, da' vorbesti sa te afli in treaba!! alea sunt pentru cresterea parului si a unghiilor!!! Doamne! :))))
CELLE20 _ daca vrei sa iei superslim sau lida dai dai hua, ai grija sa fie originale si nu false. eu spun sincer k am slabit 8 kg intr-o luna si nu s-a pus inapoi nimic!!!!
CELLE20 _ daca vrei sa iei superslim sau lida dai dai hua, ai grija sa fie originale si nu false. eu spun sincer k am slabit 8 kg intr-o luna si nu s-a pus inapoi nimic!!!!
mda.reductil am luat si eu luna si nu am slabit decat un kg. depinde de corpul fiecarei persoane. scz k am "izbucnit" asa.
dar sunt scumpe.totusi. Mai am pentru o sapatamana.si.mananc foarte putin sau deloc. Cine stie despre dieta disociata ceva?
salut
sunt noua pe aici !!!!!!!!
am si eu aceeasi problema greutatea!
la 39 ani am 76 kg si 1.60 m.Daca stie cineva un regim sau o dieta care sa ma ajute sa dau din kg jos sigur va sunt recunoscatoare!.Am incercat destule dupa ureche dar degeaba!mersi
sunt noua pe aici !!!!!!!!
am si eu aceeasi problema greutatea!
la 39 ani am 76 kg si 1.60 m.Daca stie cineva un regim sau o dieta care sa ma ajute sa dau din kg jos sigur va sunt recunoscatoare!.Am incercat destule dupa ureche dar degeaba!mersi
nu stiu ce sa iti spun. Acum cate 3 grapefruit pe zi dar nu am slabit decat 1 kg
poate au fost sarbatorile...am mai pacatuit.dulciuri sucuri.. etc...
pt capy...ai 16 kg de dat jos...cel putin.Eu am 13kg dar de luni o incep pe cea de schimbare a metaboli...etc
mersi de raspuns maria-magdalena
Cum e reteta de schimbare de metabolism?trimite-mi si mie daca vrei si sti ca da rezultate!
Cum e reteta de schimbare de metabolism?trimite-mi si mie daca vrei si sti ca da rezultate!
pentru maria_magdalena si nu numai
Eu am incercat capsula de slabit, ceai de slabit, formoline. nu au functionat si am cheltuit si bani...
Acum incep dieta Atkins si sper sa mearga. Sora mea a tinut o dieta de genul acesta si a super functionat de 3 ani se mentine undeva la 52-54 kg.
Am deschis un subiect pe aceasta tema si va astept pe cele interesate sa ne impartasim experientele si poate reusim impreuna sa slabim.
Eu am incercat capsula de slabit, ceai de slabit, formoline. nu au functionat si am cheltuit si bani...
Acum incep dieta Atkins si sper sa mearga. Sora mea a tinut o dieta de genul acesta si a super functionat de 3 ani se mentine undeva la 52-54 kg.
Am deschis un subiect pe aceasta tema si va astept pe cele interesate sa ne impartasim experientele si poate reusim impreuna sa slabim.
nu mai functioneaza nimic la mine. Sunt foarte dezamazgita. In prezent incerc sa consum cat mai mult grapefruit. Ma simt bine mai usoara dar nu cred ca am slabit, nu ma mai cantaresc.imi stric ziua.
nu pot cu Atkins decat o zi cea cu fructe, , , ,
nu pot cu Atkins decat o zi cea cu fructe, , , ,
fetele cat costa reducitl pt slabit..imi doresc enorm sa slabesc..:* sp sa imi rsp si mie cnv.:*
buna! am 28 de ani, !, 74cm si 83 kg..as vrea sa ma ajutati cu vreo reteta de dieta sau regim sa scap de kg in plus! ar trebui sa slabesc 18 kg.dak poate cineva sa ma ajute i-as fi recunoscatoare.mersi mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18lindaxa
- 4capsula de slabit la gravide
- 5Cum aflu daca nu iau un produs contrafacut?
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 88sa fie oare din cauza capsulei de slabit?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 4Super Slim si gusa polinodulara
- 4capsula de slabit - amorteala in mana si piciorul stang
- 5Ce stiti despre medicamentul de slabit Slim Ball-Formula?
- 7capsula de slabit si anticonceptionale
- 1Capsula de slabit
- 6Sunt pastile de slabit... eficiente?
- 5medicamente de slabit...
- 21puls marit si pusee de tensiune
- 11Problema cu greutate mi dai sfaturi!
- 13Caspula de slabit+infometare??
Mai multe informații despre: capsula de slabit medicamente pentru slabit anticonceptionalele si pastila de slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: