Amigdalita cronica criptica
Buna ziua !! Am venit pe acest sit cu o problema care ma macină de mai multi ani !!!
Sunt tânara am 25 de ani sunt in floarea vieti, dar cu toate astea am o mare nefericire, sa o luam cu începutul : acum vre- o 3 ani au aparut primele simptome de am mirosi gura dar cu o guma si o apa de gura se rezolva probelema, acum nici cu guma sau mai stiu ce alta modalitate sa imi maschează mirosul.Am decis sa ma duc la medic sa vad care este problema si medicul ORL mi- a spus ca am amigdalita cronica criptica cauzemosa daca mam exprimat corect!
Mi- a dat niste analize de facut dar din pacate cum lucrez in fiecare zi de dimineata nu pot ajunge pana imi iau cateva zile medicale !! Acum as vrea sa va pun o întrebare : eu am mai curatat cu un betisor de ureche dar ma doare foarte tare cand apăs si renunţ doar o singura amigdala este mai umflata si alba, cum pot sa curat mai binee? Am si ca un scuipat si parca orice as face tot din gat vine mirosul ! Mi- am schimbat si pasta de dinti si apa de gura dar astazi dimineata am observat dupa ce m- am spalat ca in gura am gasit niste firicele ca si de muscus asa ce sunt ????
Va rog sa ma ajutati sa pot găsi macar o solutie sa diminuez macar din miros pana ma voi duce la analize !!
Va multumesc din suflet si astept un raspuns
Sunt tânara am 25 de ani sunt in floarea vieti, dar cu toate astea am o mare nefericire, sa o luam cu începutul : acum vre- o 3 ani au aparut primele simptome de am mirosi gura dar cu o guma si o apa de gura se rezolva probelema, acum nici cu guma sau mai stiu ce alta modalitate sa imi maschează mirosul.Am decis sa ma duc la medic sa vad care este problema si medicul ORL mi- a spus ca am amigdalita cronica criptica cauzemosa daca mam exprimat corect!
Mi- a dat niste analize de facut dar din pacate cum lucrez in fiecare zi de dimineata nu pot ajunge pana imi iau cateva zile medicale !! Acum as vrea sa va pun o întrebare : eu am mai curatat cu un betisor de ureche dar ma doare foarte tare cand apăs si renunţ doar o singura amigdala este mai umflata si alba, cum pot sa curat mai binee? Am si ca un scuipat si parca orice as face tot din gat vine mirosul ! Mi- am schimbat si pasta de dinti si apa de gura dar astazi dimineata am observat dupa ce m- am spalat ca in gura am gasit niste firicele ca si de muscus asa ce sunt ????
Va rog sa ma ajutati sa pot găsi macar o solutie sa diminuez macar din miros pana ma voi duce la analize !!
Va multumesc din suflet si astept un raspuns
2 comentarii
1. la acest subiect pe forum sunt sute de sfaturi
si despre regimul corect alimeantar
si despre tratamentul local
si despre necesitatea reducerii amigdalelor in volum
2 daca dai clic pe fvaleriu
gasesti adresa mea pe hotmail
atasaza acolo cateva poze cu amigdalele si o sa ai un raspuns mai concret
si despre regimul corect alimeantar
si despre tratamentul local
si despre necesitatea reducerii amigdalelor in volum
2 daca dai clic pe fvaleriu
gasesti adresa mea pe hotmail
atasaza acolo cateva poze cu amigdalele si o sa ai un raspuns mai concret
Va multumesc pt mesaj, v- am trimis mail cu pozele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scoaterea amigdalelor reprezinta chiar o solutie?
- 2ma dor amigdalele
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 3Umflarea Amigdalelor si Cazeum
- 6chist amigdalian
- 3amigdala dreapta cu o escrescenta
- 23amigdalita pultacee
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 2una din amigdale este marita cat o nuca
- 0Micsorare amigdale Timisoara
- 3Puncte albe pe amigdale
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor