probleme urinare
Buna ziua,
De 2 saptamani ma confrunt cu o problema.dupa urinare elimin o secretie alba din penis si simt o usturime puternica dar numai dupa ce storc canalul penisului, si simt o usturime puternica. Tin sa precizez k, si urina are o culoare ciudata si este tulbure.
Daca a mai intalnit cineva aceasta problema va rog sa ma ajutati.
Va rog sa se abtina cei in necunostinta de cauza.
Va multumes.
De 2 saptamani ma confrunt cu o problema.dupa urinare elimin o secretie alba din penis si simt o usturime puternica dar numai dupa ce storc canalul penisului, si simt o usturime puternica. Tin sa precizez k, si urina are o culoare ciudata si este tulbure.
Daca a mai intalnit cineva aceasta problema va rog sa ma ajutati.
Va rog sa se abtina cei in necunostinta de cauza.
Va multumes.
1 comentarii
Aveti o uretrita - adica o inflamatie a uretrei. Cel mai frecvent apare dupa un contact sexual neprotejat.
Mergeti la medicul urolog sau dermatolog pentru diagnostic si tratament. Sau macar la medicul de familie. Sau la un laborator de analize si dati o proba din acea secretie si cereti o urocultura si antibiograma (la ce antibiotic e sensibil agentul patogen care a determinat inflamatia).
Mergeti la medicul urolog sau dermatolog pentru diagnostic si tratament. Sau macar la medicul de familie. Sau la un laborator de analize si dati o proba din acea secretie si cereti o urocultura si antibiograma (la ce antibiotic e sensibil agentul patogen care a determinat inflamatia).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Penis -uscat-
- 4legatura intre rana pe col si inflamatia uretrei?
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 13ma ustura cand urinez
- 3usturimi vaginale si urina inchisa la culoare
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 3Usturime dupa urinare
- 2usturime la urinat dupa nastere
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 0Usturime puternica la urinat
- 0Usturime puternica la urinat
- 1urina colorata
- 1Usturime la urinare
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 0Usturime ureter
- 2O ușoară usturime la penis
- 0Infecție urinară?
- 3Umezeala penis
- 2Ajutați-mă - a început să mă usture foarte rău când urinez
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urina tulbure secretie alba pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: