probleme urinare
![vasvasvas](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
De 2 saptamani ma confrunt cu o problema.dupa urinare elimin o secretie alba din penis si simt o usturime puternica dar numai dupa ce storc canalul penisului, si simt o usturime puternica. Tin sa precizez k, si urina are o culoare ciudata si este tulbure.
Daca a mai intalnit cineva aceasta problema va rog sa ma ajutati.
Va rog sa se abtina cei in necunostinta de cauza.
Va multumes.
De 2 saptamani ma confrunt cu o problema.dupa urinare elimin o secretie alba din penis si simt o usturime puternica dar numai dupa ce storc canalul penisului, si simt o usturime puternica. Tin sa precizez k, si urina are o culoare ciudata si este tulbure.
Daca a mai intalnit cineva aceasta problema va rog sa ma ajutati.
Va rog sa se abtina cei in necunostinta de cauza.
Va multumes.
1 comentarii
![drakos](/arata_img.php?img=cont_178063.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Aveti o uretrita - adica o inflamatie a uretrei. Cel mai frecvent apare dupa un contact sexual neprotejat.
Mergeti la medicul urolog sau dermatolog pentru diagnostic si tratament. Sau macar la medicul de familie. Sau la un laborator de analize si dati o proba din acea secretie si cereti o urocultura si antibiograma (la ce antibiotic e sensibil agentul patogen care a determinat inflamatia).
Mergeti la medicul urolog sau dermatolog pentru diagnostic si tratament. Sau macar la medicul de familie. Sau la un laborator de analize si dati o proba din acea secretie si cereti o urocultura si antibiograma (la ce antibiotic e sensibil agentul patogen care a determinat inflamatia).
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 1senzatie de vezica plina si usturimi
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 13ma ustura cand urinez
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 3de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata am o scurge alb-galbuie - Boala?
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 7uretrita... dupa tratament am ramas cu usturimi
- 1senzatie de usturime dupa tratament cu antibiotice.
- 0Probleme cu preputul
- 2Secretie alba penis, miros neplacut
- 47Dureri perianale
- 0Usturime ureter
- 3Secretie alba
- 2Ce poate fi?
- 0Probleme de sănătate.
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 1Substanta galbena iesind din penis dupa sex neprotejat
- 0Infecție urinară?
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urina tulbure secretie alba pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: