Urina tulbure dupa o zi
Buna. Sunt barbat si am 24 de ani. In urma unor dureri lombare, medicul de familie mi-a zis sa fac cateva analize de sange si de urina.
Am luat proba de urina alaltaieri dimineata, insa nu am mai ajuns la cabinet sa o dau si sa-mi fac si restul analizelor. A doua zi, cand am vrut sa arunc paharul cu urina, am observat ca nu mai era transparenta, ci avea un fel de particule fine, ca ceva care nu s-a dizolvat, dar nu erau depuse pe fundul paharului. Am amestecat paharul si urina a redevenit transparenta. Ce poate sa insemne asta ?
Sigur ca luni voi merge sa fac analizele, dar m-a prins weekendul si trebuie sa astept.
Am luat proba de urina alaltaieri dimineata, insa nu am mai ajuns la cabinet sa o dau si sa-mi fac si restul analizelor. A doua zi, cand am vrut sa arunc paharul cu urina, am observat ca nu mai era transparenta, ci avea un fel de particule fine, ca ceva care nu s-a dizolvat, dar nu erau depuse pe fundul paharului. Am amestecat paharul si urina a redevenit transparenta. Ce poate sa insemne asta ?
Sigur ca luni voi merge sa fac analizele, dar m-a prins weekendul si trebuie sa astept.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4urinat straniu: am eliminat cum ar fi o pulbere umeda colorata roz fucsia
- 5mancarime dupa urinare + urina tulbure
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 3usturimi vaginale si urina inchisa la culoare
- 1urina tulbure
- 1Urinare tulbure, arsuri, usturimi.
- 0Infectie urinara.. urina tubure + secretie alba
- 4Sfecla si urina rosie
- 1urina colorata
- 1probleme urinare
- 0Probleme de sănătate.