probleme ureche stanga
Buna ziua ! Va scriu din pricina unor probleme cu urechea stanga, totul a inceput cam prin ianuarie anul acesta, am avut cateva dureri nesemnificative la urechea stanga. am fost la farmacie mi-a dat doamna de acolo niste picaturi "OTIS-T" le-am administrat, si durerea a disparut aproximativ o saptamana. Dupa aceasta saptamana au aparut iarasi insotite de senzatia de ureche infundata nu am acordat prea mare importanta si am continuat cu acele picaturi, durerile au disparut iar, dar senzatia de ureche infundata a persistat. Zilele trecute dupa ce am iesit de la dus m-am curatat in urechi cu betisoare, in urechea care prezenta dureri nu aveam cerumen, dar betisorul era umed si avea un usor miros asemanator cu cel al cerumenului, iar am constatat cand mi-am suflat nasul ca simt aer iesind pe ureche. Am fost la ORL, iar domnul doctor m-a consulat mi-a spus ca am ciuperca pe timpan, mi-a extras-o, si mi-a spus ca timpanul este ok dar sa am grija sa nu imi intre apa, si mi-a prescris un tratament care consta in niste pastile KETOPROXIN (una la 12 ore ) si alcool boricat 4% (2 picaturi de 3 ori pe zi). Dupa inceperea tratamentului durerile s-au diminuat si senzatia de ureche infundata aproape ca era inexistenta. Insa in aceasta dimineata cand m-am trezit sa-mi pun ALCOOLUL BORICAT am simtit o durere insuportabila si l-am scos afara, durerea a aparut iarasi la fel si senzatia de ureche infundata doar ca de aceasta data nu mai aud cu urechea stanga aproape deloc.
Este posibil sa am timpanul fisurat, sau este doar din cauza acelei ciuperci ?
Va multumesc pentru timpul acordat, sa aveti o zi minunata !
Este posibil sa am timpanul fisurat, sau este doar din cauza acelei ciuperci ?
Va multumesc pentru timpul acordat, sa aveti o zi minunata !
7 comentarii
da , o micza.. poate prfora timpanul
trebuie sa te intorci la ORL
trebuie sa te intorci la ORL
Asa o sa fac ! Multumesc frumos pentru timpul acordat.
Bună seara.Recent am fost fost diagnosticată cu VPPB, urechea stângă, în urma testelor vestibulare.D-mnul dr.care m-a diagnosticat a hotărât că nu este cazul unei manevre Eply, m-a îndrumat sa mai fac o audiogramă+timpanogramă, și timp de cel puțin o săptămână să dorm doar cu urechea stângă în sus, și în acest timp să evit mișcările bruște ale capului mai mult în sus şi în jos.Am o amețeală continuă +episoade de vertij, menționez că am și ICVB-discopatie cervicală, şi o anxietate care se accentuează datorită acestor probleme. Iau betaserc 24mg ×3/zi, jumătate de bromazepam 3mg și trittico, care nu mă ajută foarte mult.Vă rog d-mnul doctor, ce as putea face în plus în privință orl?nu mai pot functiona normal datorită acestor amețeli.Mulțumesc frumos!
1 varsta, inaltimea, KG, tensiunea arteriala ?
2 probleme ficat, intestine, rinichi?
3 de unde sunteti?
2 probleme ficat, intestine, rinichi?
3 de unde sunteti?
Bună seara.45 ani, înălțime 1, 62, greutate 60 kg, tensiune arteriala între110/80 și 120/80.Probleme ficat, intestine, rinichi nu am, doar hemoroizi extern, o alimentație cât pot de sănătoasă, de aproximativ 2 luni am eliminat carnea.
Sunt din Bacău.Mulțumesc frumos!!
Sunt din Bacău.Mulțumesc frumos!!
1.faceti programare la iasi la spit de recuperare al dr Cozma Sebastean
acolo dupa teste de mare finete.. o sa aveti raspuns la cauza vertijului
2 cele mai rele alimente pentru circulatie sunt Lactatele.. nu carnea
pentru carne noi avem enzime care le digera
lactatele se digera prn fiermentare in intestine..si pot duce la un sange gros, vascos
plus o teniune mica 110( l varsta Dvs se considera mica) + hidratarea insuficienta si asta poate explica o stare de ameteala
acolo dupa teste de mare finete.. o sa aveti raspuns la cauza vertijului
2 cele mai rele alimente pentru circulatie sunt Lactatele.. nu carnea
pentru carne noi avem enzime care le digera
lactatele se digera prn fiermentare in intestine..si pot duce la un sange gros, vascos
plus o teniune mica 110( l varsta Dvs se considera mica) + hidratarea insuficienta si asta poate explica o stare de ameteala
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns, și pt.îndrumarea către d-mnul doctor!Am sa respect întocmai ce mi-ați recomandat.Mulțumesc, să aveți o zi frumoasă!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3otita+ciuperca!
- 5ciuperca ureche
- 5Ciuperca Aspergillus
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 3ciuperca orl foarte puternica
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 1ciuperca in ureche
- 3otita congestiva cu ciuperca
- 3otita cu ciuperca
- 1otita cronica
- 5Otomicoza care nu se mai vindeca.Intreb are: