Ciuperca Aspergillus in ureche cu timpanul perforat
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu o ciuperca in ureche, Aspergillus, insa timpanul meu fusese perforat, d-abia acum o luna s-a refacut.
Am fost la ORL, urechea a fost aspirata si mi-au fost eliminate scuamele.
Acum intrebarea este ce creme/unguente pot folosi ca tratament? Mi s-a spus sa nu pun picaturi in ureche datorita timpanului. Momentan folosesc Clotrimazol unguent insa tot nu mi-a trecut. Isi face efectul mai tarziu sau nu este indicata in cazul Aspergillus?
Multumesc
Am fost diagnosticata cu o ciuperca in ureche, Aspergillus, insa timpanul meu fusese perforat, d-abia acum o luna s-a refacut.
Am fost la ORL, urechea a fost aspirata si mi-au fost eliminate scuamele.
Acum intrebarea este ce creme/unguente pot folosi ca tratament? Mi s-a spus sa nu pun picaturi in ureche datorita timpanului. Momentan folosesc Clotrimazol unguent insa tot nu mi-a trecut. Isi face efectul mai tarziu sau nu este indicata in cazul Aspergillus?
Multumesc
2 comentarii
nu. nici creme..
raman acolo si intretin umeditatea
Micozele cresc in mediul Umed, cald Intuneric
Deci NU udam urece, nu o tinem astupata cu vata sa nu creem conditii de incubator
O uscam cu servetele hartie, cu aer cald de la uscator par, stearsa doar cu solutii cu alcool.. care usuuca si dezinfecteaza
raman acolo si intretin umeditatea
Micozele cresc in mediul Umed, cald Intuneric
Deci NU udam urece, nu o tinem astupata cu vata sa nu creem conditii de incubator
O uscam cu servetele hartie, cu aer cald de la uscator par, stearsa doar cu solutii cu alcool.. care usuuca si dezinfecteaza
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5infectie la ureche de mai multi ani si timpan spart (din greseala)
- 5ciuperca ureche
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 3ciuperca orl foarte puternica
- 6Timpan fisurat.. cum previi infectia?
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 10Infectie in ureche
- 1ciuperca in ureche
- 3otita congestiva cu ciuperca
- 3otita cu ciuperca
- 2Dureri la timpan si maxilar, cateodata si dureri de cap, urechii infundate, zgomote in cap
- 7probleme ureche stanga
- 5Otomicoza care nu se mai vindeca.Intreb are:
- 2ciuperca la ureche
- 0Otomicoza
Mai multe informații despre: ciuperca in ureche infectia micotica a urechii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: