Otomicoza care nu se mai vindeca.Intreb are:
Buna ziua!Am avut o otita medie grava in urma careia nu am auzit o Luna de zile, am Si o otita externa fungica de foarte mult timp.Locuiesc in Anglia iar in urma analizei ceremenului s-a constatat :”heavy growth spices of Candida “.Tratatamentul primit a fost antibiotics Si antibacterial.Din ce am citit nu are effect asupra infectiilor fungice dovada Sta faptul k eu inca am aceasta problema.asa k am incearcat remedii naturiste:otet + spirt picurat in ureche cu un disc demachiant inmuiat in acest amestec de otet Si spirt.de aseamenea am Si tinut in urechi cate un cate jum de catel de usturoi.Tot acest tratament naturist l-am facut ieri.e normal sa am urechia dreapta si mai uscata Si sa simt mancarimea ceva mai puternic in ambele urechi?Otetul Si usturoiul sunt bune in lupta cu aceasta otomicoza?
5 comentarii
nu
pe forum gasesti
unicul efect pozitiv este de a crea in ureche conditii invers necesare micozei
micoza creste in mediu UMED, cald, intuneric
deci Usuci urechea cu servetele de hartie, uscator de par, spalat cu alcool
si NU ajunge apa Niciodata in ureche
din medicamente Exoderil, nitrofungin..s.a
pe forum gasesti
unicul efect pozitiv este de a crea in ureche conditii invers necesare micozei
micoza creste in mediu UMED, cald, intuneric
deci Usuci urechea cu servetele de hartie, uscator de par, spalat cu alcool
si NU ajunge apa Niciodata in ureche
din medicamente Exoderil, nitrofungin..s.a
Buna ziua!Numai prostii ati facut!
Asa cum va spune si Dl.Dr.Flueraru, nu trebuie sa va intre apa, sapun, sampon in urechi la baie=puneti in urechi un dop de vata inmuiat in ceva gras=ulei alimentar sau o crema(metoda romaneasca!), apoi curatati urechea cu betisoare de urechi inmuiate in alcool medicinsl, parfum.Alta metoda, civilizata, este sa cumparati de la farmacie dopuri speciale pentru urechi si le folositi la baie.Tratamentul local, in urechi, puneti dr 2 ori/zi cate 4 picaturi de Exoderil, solutie, calduta, in fiecare urechex2, cu vata la intrarea in ureche, pe care o tineti o ora/ 15 zile, 15 zile pauza si repetati inca 15 zile tratamentul cu exoderil.Pe gura luati Fluconazol tb 50 mgx2/zi, dupa mesex15 zile.
Pentru mancarimi=Aerius 5 mg, 1tabl/zi, seara,
dupa mese,
Sanatate!
Asa cum va spune si Dl.Dr.Flueraru, nu trebuie sa va intre apa, sapun, sampon in urechi la baie=puneti in urechi un dop de vata inmuiat in ceva gras=ulei alimentar sau o crema(metoda romaneasca!), apoi curatati urechea cu betisoare de urechi inmuiate in alcool medicinsl, parfum.Alta metoda, civilizata, este sa cumparati de la farmacie dopuri speciale pentru urechi si le folositi la baie.Tratamentul local, in urechi, puneti dr 2 ori/zi cate 4 picaturi de Exoderil, solutie, calduta, in fiecare urechex2, cu vata la intrarea in ureche, pe care o tineti o ora/ 15 zile, 15 zile pauza si repetati inca 15 zile tratamentul cu exoderil.Pe gura luati Fluconazol tb 50 mgx2/zi, dupa mesex15 zile.
Pentru mancarimi=Aerius 5 mg, 1tabl/zi, seara,
dupa mese,
Sanatate!
Buna ziua! Multumesc mult pentru raspuns.Eu locuiesc in Londra.Nu am acces la medicamentele recomandate.Am fost la doctor (medicul de familie).Mi-a dat referat ca sa ajung la ORL dar dureaza.Astept scrisoarea cu programarea la ORL.Medicul de familie mi-a prescris Clotrimazole spray 1% 40 mll.Citind prospectul descopar ca este pentru uz extern.Scrie negru pe alb pe prospect:Evitati contactul cu ochii, urechile, gura.Sunt disperata.sa il folosesc sau nu?va rog ajutati-ma
Buna, am vazut ca ai postal aici in 2017, îmi spuneți va rog cum a-ti scapat de otita urechi? Asa problema am și eu de foarte mult timp și tot in Anglia locuiesc! Mulțumesc frumos
otite sunt de mai multe feluri
Otita externa.. cu inflamatia a pielii CAE..
otite medii cu infelamatie timpan fara perforatie
otite medii cu perforatie de timpan...
tratamentele difera... radical de la caz la caz
Otita externa.. cu inflamatia a pielii CAE..
otite medii cu infelamatie timpan fara perforatie
otite medii cu perforatie de timpan...
tratamentele difera... radical de la caz la caz
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6otomicoza! sotul meu sufera de cati va ani de "raceala" sau infectie la urechi
- 3otita+ciuperca!
- 5ciuperca ureche
- 5Ciuperca Aspergillus
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 10ciuperca in ureche si infectie cu mai multe bacterii
- 1ciuperca in ureche
- 3otita cu ciuperca
- 1otita cronica
- 7probleme ureche stanga
- 1Otomicoza
- 2ciuperca la ureche