ciuperca la ureche
Buna ziua, de curand am avut o raceala (doar gatul rosu si m ramas fara voce) de acolo au urmat urechile rosii cu tratament dw 7 zile cu antibiotic picaturi. Apoi mi sa zis aa nu acu ai otita ai niste cojite gen dermatita care sau inflamat si de acolo si otita... Mi sa dat antibiotic oral de 875 la 8 h... Dupa 10 zile nu mai erau inflamate dar cica as fi avut inca ceva acolo si mi sa dat iar picaturi! Nu mai aveam incredere in medicul meu si vazand ca dupa alte 4 zile inca simteam intepaturi rare dar erau am zis sa ajung la urgenta sa ma vada unde mi sa zis ca am hongos.. (ciuperca) din cauza atator picaturi si antibiotic +imunitatea praf! acum ma tratez cu picaturi pentru aceasta ciuperca (picaturile se numesc Menaderm) dupa 3 zile am tras o fuga sa ma vada iar medicul sa stiu ce mi se intampla si mia zis ca sunt ok ca am o ciuperca pe canal ceva gen coaja albicioasa dar sa opresc picaturile si sa pun apa oxigenata doua picaturi si sa las urechile sa respire! intrebarea e... Ce sa fac?? Le opresc? Am programare la otorin abea pe 22 si nu stiu ce sa fac, sunt foarte stresata ca nu am avut ce face si am citit pe internet cum ca poate ataca osul cranian creerul... Etc :(( este adevarat? Se poate intampla asta? Nu am dureri decat ff rar intepaturi in urechea stanga dar de cand pun picaturilw pt ciuperca am mancarimi si intepaturile aproape ca au disparut! Imi puteti da un sfat va rog?
2 comentarii
Uitasem sa va zic ca pe foaia de la urgenta inainte de a ajunge azi la medicul meu de familie scrie (otomicoza) ceva de genu... Dar cum va ziceam nu am dureri decat rar o data pe Zi o mica intepatura in rest cu picaturile data am mancarimi. Nu stiu ce sa fac pana ajung la otorin, Medicul de familie azi mia zis ca am pe canal putin dar ca mai bine opresc aceste picaturi si sa ma tratez cu apa oxigenata (aud bine). Si daca ma puteti linisti in legatura cu ce am citit cum ca aceasta ciuperca poate afecta osul cranian, meningita etc, se poate ajunge acolo?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3otita+ciuperca!
- 5ciuperca ureche
- 5Ciuperca Aspergillus
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 3ciuperca orl foarte puternica
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 1ciuperca in ureche
- 3otita congestiva cu ciuperca
- 3otita cu ciuperca
- 1otita cronica
- 7probleme ureche stanga