Suplimente pentru memorie
Buna ziua ! as vrea sa stiu si eu, cat de bune sunt aceste pastile / suplimente pentru memorie /concetrare ? Ajuta cu ceva, poti retine mai usor notiunile invatate ? sau e doar reclama.. As dori sfatul unui medic sau al cuiva care a incercat asa ceva. Va multumesc ! :)
8 comentarii
Buna ziua. In primul rand depinde despre ce pastile vorbiti? Care este substanta sau substantele active pe care acestea le contin? Faceti referire la suplimente alimentare sau medicamente?
foarte bune sunt lecitina, memo plus.pt tulburari de concentrare si randament scazut Vitamax e f bun vei simti efectul dupa una-doua zile...daca deja ai luat ce ti-am zis, exista pastile pe care le recomanda medicul de fam sau neurolog
Nu intotdeauna suplimentele pe baza de ginkgo sunt recomandate. Exista persoane care prezinta fragilitate capilara. In cazul acestora e recomandat laptisor de matca, lecitina, magneziu. Nici suplimentele nu se iau la intamplare.
Spuneti ca va concentrati greu, ar fi necesar sa stiu si ce varsta aveti
Daca sunteti elev/ student incercati sa va faceti scheme cu colori, sa scrieti, veti retine mult mai usor
Daca sunteti elev/ student incercati sa va faceti scheme cu colori, sa scrieti, veti retine mult mai usor
@ Mens sana in corpore sano
Luati Omega 3 si mancati 5 nuci pe zi.
Luati Omega 3 si mancati 5 nuci pe zi.
NU prea ma pricep ! nu prea stiu care e diferenta dintre medicament sau supliment alimentar. Ma intereseaza pentru concentrare si o mai buna si usoara retinere a informatiilor, pentru a invata mai usor si eficient. Am 23 de ani !
In primul rand trebuie adoptata o tehnica de invatare corespunzatoare, cu pauze si iesiri in aer liber. In al doilea rand puteti sa folositi, in cazul in care nu aveti probleme cu vasele, suplimente alimentare care contin ginkgo si de asemenea puteti folosi lecitina, magneziu, omega 3 si chiar nucile. Este important sa incercati sa fiti atent in momentul in care studiati.
Eu as recomanda o cura de tratament cu extract de ginkgo 50 - 100 mg 3x1/zi seara sa nu folositi inainte de culcare. Lecitina si magneziu 2 x 1/zi timp de 15 zile, complex omega (din ulei de peste sau canepa) 1/zi.
Eu as recomanda o cura de tratament cu extract de ginkgo 50 - 100 mg 3x1/zi seara sa nu folositi inainte de culcare. Lecitina si magneziu 2 x 1/zi timp de 15 zile, complex omega (din ulei de peste sau canepa) 1/zi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pierdere de memorie
- 4tanakan sau nootropil
- 3ce sa fac sa nu mai uit
- 4memorex si yasmin
- 5Impresia ca anumite momente s-au mai intamplat.
- 1Ginkobiloba - bun pentru memorie?
- 475 HTP - efecte secundare
- 12nu pot spune ce gandesc
- 0dificultati de memorie recenta
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 1pastile de memorie
- 1Scurte pierderi de memorie
- 26Loviturile la cap, afecteaza inteligenta
- 4probleme memorie, concentrare
- 2ceva bun pentru memorie
- 1Piracetam - intrebuintari !
- 1Pierderi de memorie