probleme in casnicie
Buna! In ultima luna ma confrunt cu cea mai grea problema avuta in 5 ani de casnicie. Sotia prezinta simptome grave de anxietate si nu reusesc sa o conving sa mearga la un psihoterapeut.de aceea acuma stau si caut sfaturi pentru a reusi sa invat cum sa fac sa o ajut si sa imi salvez casnicia, pentru ca va spun, am riscul sa ne despartim din cauza unor idei si unor stari care le are. cred ca si eu sunt pe ultima suta de metri deoarece simt ca nu mai am putere, simt ca nu mai pot lupta pentru noi doi, incep sa ma gandesc la mine. As dori cateva idei cum ar trebui sa fie comportamentul meu fata de ea, si discutiile care trebuie sa le port cu ea, ca sa o ajut sa aibe un pic incredere in mine, ca vreau sa o ajut dat fiind faptul ca ea crede ca o fac bolnava si ca ea nu are nimik. va multumesc
2 comentarii
V-am lasat un raspuns la mesajul precedent.
Aproximativ cu asa cva ma confrunt si eu, incerc sa caut sfaturi pt prietenul meu care nu se simte bne, are in permanenta stari de rau, ameteli etc.Ma rog la Dumnezeu sa imi dea rabdare deoarece cred ca nu o sa mai rezist nici eu, asa ca ai incredere si incearca sa o intelegi oricat de greu ar fi.Succes!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sotia mea vede in religie o cale de a se indeparta de toate problemele...
- 3ar trebui sa schimbe cateva lucruri... ceea ce nu vrea
- 17Avem nevoie de ajutor! tulburare psihica acuta
- 16cum sa readuc dragostea intre noi?
- 4suntem de 7 ani impreuna si in ultimu an am dezamagit-o!
- 14casnicie problematica
- 10oare mai are vreun rost???
- 10am nevoie de un psiholog?
- 17cum pot sa depasesc
- 25Cum sa fac sa ma impac cu sotia
- 11Imi vreau sotia inapoi!
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 13Cea mai grea decizie
- 8Relatia perfecta se destrama..
- 7Solutie pentru cuplu
- 13sunt tulburata, sotul meu s-a schimbat
- 4Il iubesc si nu vreau sa il pierd..
- 13Chiar suntem atat de diferiti ? Ne facem rau?
Mai multe informații despre: Viata de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: