Mancarime iritatii in zona genitala.
Inainte de a lua decizia de a ma duce la un consult ginecologic vreau sa mentionez ca atunci cand fac baie si ma spla in zona genital, si nu numai cand fac baie, la atingere simt niste bubite ca sa zic asa, ce par ca niste iritatii dar care imi provoaca o stare de discomfort si de mancarime si nu reusesc sa imi dau seama de cauza aparitiei acestora. mentionez ca folosesc absorbante zilnice iar atunci cand le folosesc starea de discomfort dispare, iar mancarimea nu este atat de neplacuta (ca sa ma exprim asa), in schimb atunci cand folosesc lenjeria intima fara absorbante e o oarecare stare neplacuta. ca un sfat/parere ce ar putea fi cu aceste bubite/iritatii, mentionez ca nu mai sunt activa sexual de cateva luni, menstruatia este regulata iar ultimul contact a fost protejat.cu siguranta va trebui sa ma duc la un consult ginecologic ca sa scap de orice teama. va multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 0Mancarimi si roseata in zona genitala
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 1Iritatie in zona genitala
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 1probleme in zona genitala
- 1Zona genitala iritata
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 2Roseata clitoris si usturime la urinat
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 0Zona genitala
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: