probleme feminine... in timpul menstruatiei parca se rupte bucati de pielite din mine
Am varsta de 18 ani si am o problema de un an! In timpul menstrei parca s-ar rupe bucati de pielite din mine! Nu imi curge cum trebuie, imi curge cu niste pielite! Si cateodata ma mai iau dureri intepatoare timp de cateva secunde in locu acela! Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
2 comentarii
In cursul menstruatiei, straturile superficial si mijlociu ale endometrului sau mucoasa uterina sufera un proces de necroza ischemica si se elimina( pielitele pe care le/ai observat tu);eliminarea se face prin vasoconstrictii si vasodilatatii ale segmentului vascular intramiometrial( asa se explica durerile mentionate de tine). Endometrul ramas prolifereaza si se pregateste pentru implantarea oului-daca nu are loc, reapare menstruatia si procesele mentionate mai sus, se petrec luna de luna. Mai multe amanunte iti poate da un ginecolog.Numai bine
am 21 de ani si de fiecare data knd fac dragoste cu prietenu meu imi curge sange si ma doare ingrozitor de rau, si mai am o problema in septembrie am facut un avort si de atunci de fiecare data knd imi vine ciclu am durei de burta si de spate si ma tine cam o saptamana si jumatate. ce trebuie sa fac k sa scap de aceste probleme?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6menstruatie cu mult sange si cu cheaguri
- 5de ce mereu cand imi vine menstruatia imi curge foare mult sange si cheaguri?
- 6Sarcina extrauterina
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 2hemoragie puternica insotita de cheaguri de sange de marimea unui pumn
- 3menstruatie abundenta
- 8virgina sau nu?
- 2sarcina si cheaguri de sange urgent!
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 4Menstruatie si cheaguri de sange!!!
- 1Menstruatie abundenta cu cheaguri
- 1metoda hifu la fibrom
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 0Dereglare menstruatie - ciclu abudent cu cheaguri, de 10 zile
- 1Menstruație abundenta
- 0Menstruatie cu cheaguri mari
Mai multe informații despre: menstruatie abundenta cu cheaguri