hemoragie puternica insotita de cheaguri de sange de marimea unui pumn
un sfat va rog
acum cateva zile am avut o puternica hemoragie insotita de cheaguri de sange de marimea unui pumn.am fost la camera de garda a Spitatului SF Pantelimon
m-a consultat o doctorita si mi-a spus ca ar fi o iminenta de avort desi eu nu am simtit nici un simptom in acest sens.PRECIZEZ CA AM MENSTRUATIA NEREGULATA SI MA TINE SI F.PUTIN, exp.daca imi vine dimineata pana seara nu mai am nimic.Sunt disperata deoarece nu stiu ce sa fac si ce sa iau
acum cateva zile am avut o puternica hemoragie insotita de cheaguri de sange de marimea unui pumn.am fost la camera de garda a Spitatului SF Pantelimon
m-a consultat o doctorita si mi-a spus ca ar fi o iminenta de avort desi eu nu am simtit nici un simptom in acest sens.PRECIZEZ CA AM MENSTRUATIA NEREGULATA SI MA TINE SI F.PUTIN, exp.daca imi vine dimineata pana seara nu mai am nimic.Sunt disperata deoarece nu stiu ce sa fac si ce sa iau
2 comentarii
as vrea sa va intreb kte ceva deoarece nu am fost l medic niciodata am o secreti si un miros insuportabil cu ce ma puteti sfatui?
mergi la un control ginecologic iti recomand dr.ANCA GHERASIE de la clinica ANAIS MEDICAL CENTER DIN BDUL AVIATORILOR NR.67 ar trebui sa iti faci neaparat un control si niste analize un pap o secretie
bafta
bafta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6menstruatie cu mult sange si cu cheaguri
- 5de ce mereu cand imi vine menstruatia imi curge foare mult sange si cheaguri?
- 6Sarcina extrauterina
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 6Scurgere ROZ de o saptamana!
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 8Sangerari Vaginale
- 2sarcina si cheaguri de sange urgent!
- 16Cheaguri de sange la ciclu
- 4scurgeri maronii-negre si cu niste bucati de nu stiu ce...
- 1Menstruatie abundenta cu cheaguri
- 1metoda hifu la fibrom
- 0Dereglare menstruatie - ciclu abudent cu cheaguri, de 10 zile
- 1Menstruație abundenta
- 0Menstruatie cu cheaguri mari
- 3Sarcină pierduta sau dereglare ??
Mai multe informații despre: menstruatie abundenta cu cheaguri scurgerile cu cheaguri