menstruatie cu mult sange si cu cheaguri
de ce mie mereu cand imi vine menstruatia imi curge foare mult sange si cheaguri? si ma tine cel putin 7 zile.
6 comentarii
Este necesar sa precizati ce varsta aveti, daca mai sunt si alte simptome, dureri pelvine, lae sanilor etc si daca aveti aceasta problema de cand ati avut prima data ciclu
si pe mine ma tinea ciclul 7-8 zile, scurgeri abundente si uneori cheaguri.ac 2 zile mia venit ciclu(seara)a doa zi am luat pt 1 oara pilula logest.scurgerile nu au mai fost abundente...si ac fiind a 3 a zi...parca mi-a trecut ciclu.oare de ce?nu am mai luat pana acum nici un fel de anticonceptionale.sunt putin speriata ca nu le-am luat dupa "ureche".
astept raspuns k sunt foarte ingrjorata:(
va rog sa ma ajutati mia venit ciclul si nu me se mai opreste nu curge mult dar am aproape o luna fara cateva zile curge dar putin si nu cu multe cheaguri ce trebuie sa fac spuneyimi ca mie tare frica astept raspuns
De aproape o luna ? Trebuie sa mergeti la doctor. Cazul de de ginecologie, nu de planificare familiala.
da asta este a 4 saptamana si cuma am mai spus nu imi curge mult imi curge putin nu am dureri de burta nu ma doare nimic am luat 2 tablete de oxacilina si mia mai redus un pic sangerarea.dar am citit ca se opreste cu mercilon asa este?
ast raspuns va multumesc
ast raspuns va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de ce mereu cand imi vine menstruatia imi curge foare mult sange si cheaguri?
- 6Sarcina extrauterina
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 2hemoragie puternica insotita de cheaguri de sange de marimea unui pumn
- 6Scurgere ROZ de o saptamana!
- 2probleme feminine... in timpul menstruatiei parca se rupte bucati de pielite din mine
- 3menstruatie abundenta
- 8virgina sau nu?
- 2sarcina si cheaguri de sange urgent!
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 1Menstruatie abundenta cu cheaguri
- 1metoda hifu la fibrom
- 0Intrebare cheaguri la menstruatie
- 0Dereglare menstruatie - ciclu abudent cu cheaguri, de 10 zile
- 1Menstruație abundenta
- 0Menstruatie cu cheaguri mari
Mai multe informații despre: menstruatie abundenta cu cheaguri